reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Jeszcze przed wyliczeniami lekarza sama sobie wyliczyłam poród za pomocą kalkulatora ciąży-dostępny w internecie: Kalkulator terminu porodu | osesek.pl - serwis dla mam, ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety ale doskonale każda z nas wie, że to nie musi być trafne wyliczenie w 100% Organizm kobiety jest nieokiełznany i nigdy nie wiadomo kiedy dziecko postanowi "wyjść na świat" należy przede wszystkim w tych ostatnich dniach dużo odpoczywać i nie myśleć o porodzie w złych kategoriach.

reklama
Haha Frikers, tego nie da się nie zauważyć! ;) Skurcze, skurcze i jeszcze raz skurcze. Co najmniej 2godziny, coraz częstsze i nie przechodzące po nospie.

ja jak bylam w ciazy z pierwszym maluchem , to spalam na super mami poduszce tak mi bylo miekko i wygodnie. maz spal.. poczulam ze odeszly mi wody i bez paniki poszlam sie naszykowalam do lazienki i dopiero obudzilam meza

reklama
MAXIMUM ja w sumie dzieki obliczaniu dni plodnych zaszlam w ciaze, no bo niby pleminiki trzymaja sie tydzien, ale jak nie trafisz to i tak nic z tego :)
Co ma byc to bedzie, ale szczesciu trzeba pomoc :)

Do góry