reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
Dziewczyny!
Ja mam skurcze nieregularne i o roznym nasileniu.
40 tydz kalendarzowo zaczynam w poniedzialek (11.08) i taki mam pierwszy termin porodu.
Drugi jest na 18.08.

Ginekolog powiedzial, zebym poszla do szpitala na ktg w poniedzialek natomiast polozna mowi, ze dla poloznikow 40 tydzien to skonczony tydzien.

Ginekolog wyjechal na urlop i jest poza zasiegiem a polozna jest na miejscu i mowi, ze moge przyjechac, ale poki nic sie nie dzieje to bez sensu, zebym czekala pare godzin w kolejce.

Co sadzicie? Prosze o porade.

Pozdrawiam serdecznie

nie wolno i nie trzeba się bać :) popatrzcie ile pokoleń kobiet rodziło przez wieki!!! wszystkie wytrzymywały, każdej prawie to dotykało! dziś mamy o wiele lepiej! Pamiętajmy kobiety, że jesteśmy silne, piękne i wszystko wytrzymamy!

reklama
Hej dziewczyny. Mam pytanie na szybko. Starałam sie przewertować forum w poszukiwaniu odpowiedzi, ale tyle tego jest....

Do góry