reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Dziewczyny ja od wczoraj mam bole podbrzusza. jak leze , to wstac nie moge, a raczej podniesc nogi, tak boli i do tego taki brazowawy sluz, a termin dopiero na polowe kwietnia wiec nie wiem .... ;/

Ukochany kaze mi sie pakowac do szpitala, a myslalam, ze mam jescze czas! takze zapraszam na nowy wpis na moim blogu
Co zabrać do szpitala ??? | beautybabyboy
Może pomożecie mi spakować się do szpitala?? ;)

Zapraszam i prosze o rady , bo zaczynam panikowac!

reklama
Dziewczyny ja od wczoraj mam bole podbrzusza. jak leze , to wstac nie moge, a raczej podniesc nogi, tak boli i do tego taki brazowawy sluz, a termin dopiero na polowe kwietnia wiec nie wiem .... ;/

Ukochany kaze mi sie pakowac do szpitala, a myslalam, ze mam jescze czas! takze zapraszam na nowy wpis na moim blogu
Co zabrać do szpitala ??? | beautybabyboy
Może pomożecie mi spakować się do szpitala?? ;)

Zapraszam i prosze o rady , bo zaczynam panikowac!

Kochana ja bym na Twoim miejscu pojechała to skontrolować bo do porodu to Ty masz jeszcze trochę czasu.

Jestem w 38 tygodniu ciąży. Wczoraj przez DZIESIĘĆ godzin bolaly mnie plecy, od krzyża po pośladki. Ból sie nie nasilal i nie było żadnych odstępow czasowych dlatego nie wpadalam w panikę. Do tego sie przeziebilam i miałam 38 stopni gorączki, nie mogłam leżeć z powodu pleców a za bardzo źle sie czułam żeby usiedziec. W każdym razie to była ciężka noc i trochę mi smutno że sytuacja sie nie rozwinęła. Dziś zauważyłam że brzucho opadł:) chyba dlatego tak mnie bolało. Gorączka też odpuscila. Poza tym nie mam apetytu a jedyne co zauważyłam to że coraz częściej sie (delikatnie mówiąc) wyprozniam. Czy to może być symptom zbliżającego sie porodu? :confused: Dodam tylko jestem pierworodka:)))

wszystko możliwe chociaż nie wpadałabym w panikę, bo jak sama mówisz przeziębiłaś się i równie dobrze może cię łamać w kościach od choroby.Ale torbę warto mieć przygotowaną na wszelki wypadek :D:D

reklama
Ja dzień po terminie miałam regularne skurcze, gdy były co 7 minut spakowałam torbę do szpitala, poszłam się umyć i.... Przeszły! Urodziłam 3 dni później. Odeszły mi wody, ale i tak się cesarką skończyło

Do góry