reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Created jejku super ! juz maluszek na swiecie wiec wszystko ci wynagrodzi;-) slicznyyy... :-)

Agrawa zycze szybkiego porodu i by akcja wreszcie ruszyla juz na dobreee!!! :-)

reklama
Hej dziewczyny...
Przepraszam, że tylko o sobie
Filipek urodził się 1 czerwca o 22:40, 3220g,54cm, SN, Poród bardzo krótki, ale bolesny...

created Gratuluje:-) I dokładnie też nie będę opisywac, bo nie ma co straszyc.... Na pewno jak położą maluszka na brzuszku to o wszystkim się zapomina... 3majcie się:-*

Kochane kobietki :) od nidz jestem w szpitalu.. ogolnie ciagle mam czynnosc skurczowaą ale nic sie nie dzieje jutro beda wywoływać trzymajcie kciuki aby wszytsko poszlo ok:)

Evelinecka a w którym szpitalu jesteś? Jesteś po terminie że będą wywoływać? Ja mam termin na sobotę, ale dają jeszcze tydzień zapasu. Trzymam gorąco kciuki, aby wszystko poszło dobrze.

Na inflanckiej:) w pon mialam termin.ale od soboty ciagle czuje skurcze w nidz jak przyjechalam byly co 10min ale teraz sa i nie regularne. Powiedzieli ze nie moga mnie wypuscic bo w kazdej chwili moze sie zaczac a my sami juz chcielismy jakis wspomagacz bo bez dzidzi nie chcemy wychodzic.JA ogolnie nie mam gdzie robic i chodzic do lekarza wiec u mnie tyle dobrego ale na sali mam dziewczyny np: tydz po terminie @ i 2tyg po USg.. i u mnich nic nie daje wywolywanie ale i skurczow nie maja.. a ja mam ciagle nieregularne i mam nadzieje ze dzieki temu jutro urodze.Powiem tak

.Izba przyjec/ sala pzred porodowa/blok porodowy normalnie bomba nowoczesnie no super polozne genialne/patologia i po porodowe sale faktycznie sredniowiecze ale ciagle jest tu remont i mimo to uwazam ze jest super.. a lekarze tez swietni mili no bomba! mialam tylko 1 gbura ale tak to super! napewno chce tu rodzic. obym zdania nie zmienila:)

reklama
Do góry