reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Created jejku super ! juz maluszek na swiecie wiec wszystko ci wynagrodzi;-) slicznyyy... :-)

Agrawa zycze szybkiego porodu i by akcja wreszcie ruszyla juz na dobreee!!! :-)

reklama
Hej dziewczyny...
Przepraszam, że tylko o sobie
Filipek urodził się 1 czerwca o 22:40, 3220g,54cm, SN, Poród bardzo krótki, ale bolesny...

created Gratuluje:-) I dokładnie też nie będę opisywac, bo nie ma co straszyc.... Na pewno jak położą maluszka na brzuszku to o wszystkim się zapomina... 3majcie się:-*

Kochane kobietki :) od nidz jestem w szpitalu.. ogolnie ciagle mam czynnosc skurczowaą ale nic sie nie dzieje jutro beda wywoływać trzymajcie kciuki aby wszytsko poszlo ok:)

Evelinecka a w którym szpitalu jesteś? Jesteś po terminie że będą wywoływać? Ja mam termin na sobotę, ale dają jeszcze tydzień zapasu. Trzymam gorąco kciuki, aby wszystko poszło dobrze.

Na inflanckiej:) w pon mialam termin.ale od soboty ciagle czuje skurcze w nidz jak przyjechalam byly co 10min ale teraz sa i nie regularne. Powiedzieli ze nie moga mnie wypuscic bo w kazdej chwili moze sie zaczac a my sami juz chcielismy jakis wspomagacz bo bez dzidzi nie chcemy wychodzic.JA ogolnie nie mam gdzie robic i chodzic do lekarza wiec u mnie tyle dobrego ale na sali mam dziewczyny np: tydz po terminie @ i 2tyg po USg.. i u mnich nic nie daje wywolywanie ale i skurczow nie maja.. a ja mam ciagle nieregularne i mam nadzieje ze dzieki temu jutro urodze.Powiem tak

.Izba przyjec/ sala pzred porodowa/blok porodowy normalnie bomba nowoczesnie no super polozne genialne/patologia i po porodowe sale faktycznie sredniowiecze ale ciagle jest tu remont i mimo to uwazam ze jest super.. a lekarze tez swietni mili no bomba! mialam tylko 1 gbura ale tak to super! napewno chce tu rodzic. obym zdania nie zmienila:)

reklama
Do góry