marteczkaa
Czękając na Niunie;**
Ja tez mam wszystko dopiete na ostatni guzik ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to chyba jest uczucie podobne do tego kiedy chce się nam...no wiadomo. Ja tak mam,Bobas tak sie momentami wierci,wypycha,że muszę iśc w TEJ SPRAWIE do wc i najczęściej się sprawdza. Nawet przed porodem ponoć jest właśnie takie uczucie jakby się chciało...no wiemy co ;-) Myslę,że to jeden z sympomów ostatnich dni/tygodni :-)a wie moze ktoras z was jak sie objawia parcie na kiszke stolcowa?wiem ze moze to glupie pytanie ale nie wiem czy to boli brzuch czy co?
a nie wiesz kiedy w razie czego bedziez miala wywolywany? kurcze to ja sie martwie ze jeszcze tylko 2 dni a ty tyle po terminie a probowalas chodzic sexik itp? zeby cos sie ruszylo?to czekanie jest najgorsze mi termin minal 17.06 i nic sie nie dzieje jutro jade na wizyte do lekarza i juz nie moge sie doczekac, chcialabym juz urodzic