reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Oj cicho cicho:tak: chyba nikt nie ma czasu lub pomysł na temat;-)

Tak zapytam...wszystkie dziewczyny pracujecie...czy ma jakaś z was tyle szczęścia co ja i siedzi w domu nie wiadomo co z sobą zrobić:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam:tak:
Ja w prawdzie obecnie mieszkam w Rudzie Śl, ale jeszcze w kwietniu mieszkałam w Świętochłowicach, niedługo, ale jednak:tak: Mój mąz pochodzi ze Świętochłowic...
Cos czuje, ze niedługo znów tam wrocimy;-)

Marzena my mamy mieszkanie po babci Rafała, ona jest chora i mieszka z teściami. Nie jestem zadowolona, choć opłaty są male, to mieszkanie jest zimne, daleko wszędzie, aleeeee smęcę :-)
Asiowo witamy witamy :-) Napisz coś więcej o sobie.
Avacanda wychodzi na to, że tylko z Ciebie taka szczęściara :-D Nie nudzi Ci się w domu ?
My mamy jutro znów kontrolę u lekarza, Mlody nadal ma kaszel. A ja musze wracać do pracy, bo połowy działu nie ma.....

Nudzi i to bardzo...można do głowy dostać:angry:Ze znajomymi zerwał się kontakt wiec nie ma z kim o pierdołach pogadac.

Dostaliśmy zwolnienie do piątku i dalej to samo mamy podawać. Poprawa jest lekka, ale nadal kaszel i katar jest.
W pracy to mnie chyba zjedzą.... Tam jest szał ciał a rąk do pracy brak. Ale najwazniejsze jest zdrowie Oskara, no przykro mi.
Ja już dzisiaj okan umyłam, karkówka piecze się w piekarniku, a Oskar dzisiaj dokazuje. Sama siedzę w domu, bo R. lata za pracą...
Avacanda wiem o czym mówisz, ja drugi tydzień jestem w domu i chcę do luuuudzi :-)
Ale od połowy lutego zaczynam szkołę, więc nie jest źle :-)

Dziewczyny wiecie moze gdzie jest w pobliżu Świętochłowic jakaś poradnia małżeńska?Bo mamy straszny kryzys a ja nie wiem co mam robic:confused:

Niestety Avacanda nie jestem w stanie Ci pomóc, nawet w googlach nie umiałam nic znaleźć...
A co się dzieje ? Jeśli mogę zapytać.

Avacanda... jedyne co znalazłam to to:
Wydział Duszpasterstwa Rodzin Archidiecezji Katowickiej

Wogole witam, byłam tu raz i zwiałam;-)

Mam na imie Asia, pochodze z Mikołowa, mieszkałam w Świętochlowicach z męzem przez rok, a teraz mieszkan w Rudzie Śl.... Moja córeczka urodziła sie 22.06. o godz 23:55 oczywiscie w Świętochłowickim szpitalu...
Cały swój czas poswiecam jej, a niedługo pomyslimy o braciszku..., no albo siostrzyczce;-)
pozdrawiam

reklama
Do góry