reklama
O 6 stycznia wiem tylko tyle ze 3 krolowie to moi kumple a ja ich krolowa jestem... A to dlatego ze 6-go stycznia sie urodzilam....Ja pitrasze 25 mi pyknie...A pamietam jak prawie zycie bym mogla oddac zeby 18 miec...kurde kiedy to bylo
ALE JAJA PATRYCJA. WIEDZIAŁAM, ZE MAMY COIS WSPÓLNEGO A TU PROSZĘ. URODZIŁYSMY SIE W TEN SAM DZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!! TYLE ŻE JA SKOŃCZĘ 28 :-(
Baska, no to mozecie sobie podac reke z moim Najmilszym - u niego w domu tez prezenty mikolajkowe wkladalo sie do butow, czego ja osobiscie nie potrafie zaakceptowac (mimo ze w gruncie rzeczy latwo przyzwyczajam sie do innych zwyczajow)... No i zawsze na Mikolajki jest u nas prezentowa walka Ja jemu klade kolo lozka, a on mi do buta wciska
Mamoot, zapomnialam wczoraj napisac, ze nosidlo to takie fachurskie mocno jest! Ale faktycznie 25 kg to ja sobie nie wyobrazam, zeby nosic... Chyba ze tak profilaktycznie miec ze soba, jak sie Maly zmeczy tupaniem... ale na stale?...
Gluszek, a zatem dla Ciebie tez wszystkiego naj naj (na zapas) - wpisze sobie Was w kalendarz, to moze bede pamietac ....a swoja droga, to ja stara ...ta, no... przy Was jestem
Mamoot, zapomnialam wczoraj napisac, ze nosidlo to takie fachurskie mocno jest! Ale faktycznie 25 kg to ja sobie nie wyobrazam, zeby nosic... Chyba ze tak profilaktycznie miec ze soba, jak sie Maly zmeczy tupaniem... ale na stale?...
Gluszek, a zatem dla Ciebie tez wszystkiego naj naj (na zapas) - wpisze sobie Was w kalendarz, to moze bede pamietac ....a swoja droga, to ja stara ...ta, no... przy Was jestem
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska wycaluj tate ode mnie... niech Mu zdrowie sluzy...
Gluszek kurde ale fajnie...:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
U nas tez zwyczaj stawiania buta na parapet najczesciej...oczywiscie musial byc wypucoway...A jak byl za maly to nic nie stalo na przeszkodzie zeby obok polozyc...
Mamy ten sam zwyczaj bo rzut beretem do Baski mam...tzn.mialam...:-) No i musze sie przyznac ze podoba mi sie ten zwyczaj...Ale na zajaca to chyba zajac przychodzi do wszystkich czy do niektorych pisanki przychodza heheheheh
Gluszek kurde ale fajnie...:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
U nas tez zwyczaj stawiania buta na parapet najczesciej...oczywiscie musial byc wypucoway...A jak byl za maly to nic nie stalo na przeszkodzie zeby obok polozyc...
Mamy ten sam zwyczaj bo rzut beretem do Baski mam...tzn.mialam...:-) No i musze sie przyznac ze podoba mi sie ten zwyczaj...Ale na zajaca to chyba zajac przychodzi do wszystkich czy do niektorych pisanki przychodza heheheheh
Ale na zajaca to chyba zajac przychodzi do wszystkich czy do niektorych pisanki przychodza heheheheh
ZDECYDOWANIE zajac!!!
...chociaz tu tez jest zgrzyt, bo u Mojego w ogole nie bylo zwyczaju Zajaczka ...ale upre sie i Matis bedzie mial
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Heatherek koniecznie tupnij nozka...
Podziel się: