reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozczochrana- choineczka cudna odrazu mi sie swojej zachciało ahahahh:tak::tak: tylko musze ja z piwnicy wytachac...........:baffled:

a co do psychologa do dobry krok:tak::tak: no i pisz z nami jak najwiecej pozdrawiam

reklama
Rozczochraku tylko się nie zakochaj w tym psychologu ;))))
A choinka - fiu fiu fiuuuuuuuuuuuuu na bogato!!!!
Tylko jak to ja musze się wymądrzyć: uważaj z paleniem w kominku, co Ci nie pójdzie z dymem to cudo ;))))

A ja mam już chyba wszystkie ozdoby na choinkę.. Kupiliśmy też nowe lampki, ale oczywiście się nie palą - powiem Wam, czy to z moimi rodzicami, czy teraz z eM przy ubieraniu choinki to zawsze musi być gehenna z tymi lampkami.. Obiecał, że jutro odda, we'll see..

Nie mam też dobrych wieści co do wigilii.. Miało być cudownie rodzinnie u nas z obiema rodzinami, ale niestety rodzice i siostra eM zmienili zdanie, że zrobią jednak u siebie.. Przykro mi, bo po co najpierw się zgadzali, już potrawy wymyślaliśmy, a potem jednak nie.. ech.. Właśnie eMek pojechał tam.. Widzi jak mi przykro i chce powiedzieć swojej mamie, że jak nie robimy wigilii u nas dla wszystkich to my nie przyjedziemy i nie mają dla nas nic szykować, ewentualnie późno wieczorem z życzeniami, chce mamie zrobić na złość.. Bardzo jestem mu wdzięczna, że potrafi mnie zrozumieć, że chcę zrobić super święta dla mojej mamy, babci i brata.. To będą dopiero drugie święta bez taty, więc nie chcę ich zostawiać i eM też tak uważa, że musimy być razem (;) Od razu się wzruszam jak on tak twardo staje po mojej stronie :) Bez względu na wszystko to będzie piękny czas i oby tylko za szybko nie minął :)

Ps. Cholera ludzie wykupili całą srajtaśmę z reniferami w rosmanie grrrrrrrrrrrr
Musiałam kupić zwykłą :/

Rozczochrana , piękna choinka!!! My chyba też swoją ubierzemy dość wcześnie, jakoś mam ochotę na dłuższą nostalgię i świąteczny klimacik w tym roku.
Cieszę się, że trafiłaś od razu na fajnego psychologa, z którym masz chemię. Bo czasami ciężko trafić. Ja swoją pierwszą psycholożkę posłałam w diabły, bo tylko bardziej wku..wiona wychodziłam od niej. Ale dobrze, że masz dojrzałe podejście, że pozwalasz sobie pomóc. Jestem z Ciebie dumna!

rozczochrana - piękna choinka...i ten kominek... cuuudowny klimat:-) ja bym pewnie siedziała tylko przed tym kominkiem, obok choinki i tylko tak siedziała :-) przepięknie! co do psychologa to dobre posunięcie i najważniejsze że widzisz że działa!

malina - i to już ostateczne że do was nie przyjdą na wigilię?

No właśnie Malinka, jak z tą Wigilią? Ja też planuję Wigilię u nas i aż mnie wystraszyłaś, że ktoś może mi taki numer wywinąć. Jakby co - obstawiam mojego tatę, ale jego damy radę zagdakać, jakby co ;-)

Kochane, pyszne i sprawdzone przepisy na śledzie przyjmę i w czyn wprowadzę!!! Dawajcie, a odwdzięczę się swoimi!

Bosa ja wrzuciłam juz na ''kulinarny'' sledzie po kaszubsku;) i tez chetnie przyjme inne przepisy na sledziki;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry