reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozczochrana- choineczka cudna odrazu mi sie swojej zachciało ahahahh:tak::tak: tylko musze ja z piwnicy wytachac...........:baffled:

a co do psychologa do dobry krok:tak::tak: no i pisz z nami jak najwiecej pozdrawiam

reklama
Rozczochraku tylko się nie zakochaj w tym psychologu ;))))
A choinka - fiu fiu fiuuuuuuuuuuuuu na bogato!!!!
Tylko jak to ja musze się wymądrzyć: uważaj z paleniem w kominku, co Ci nie pójdzie z dymem to cudo ;))))

A ja mam już chyba wszystkie ozdoby na choinkę.. Kupiliśmy też nowe lampki, ale oczywiście się nie palą - powiem Wam, czy to z moimi rodzicami, czy teraz z eM przy ubieraniu choinki to zawsze musi być gehenna z tymi lampkami.. Obiecał, że jutro odda, we'll see..

Nie mam też dobrych wieści co do wigilii.. Miało być cudownie rodzinnie u nas z obiema rodzinami, ale niestety rodzice i siostra eM zmienili zdanie, że zrobią jednak u siebie.. Przykro mi, bo po co najpierw się zgadzali, już potrawy wymyślaliśmy, a potem jednak nie.. ech.. Właśnie eMek pojechał tam.. Widzi jak mi przykro i chce powiedzieć swojej mamie, że jak nie robimy wigilii u nas dla wszystkich to my nie przyjedziemy i nie mają dla nas nic szykować, ewentualnie późno wieczorem z życzeniami, chce mamie zrobić na złość.. Bardzo jestem mu wdzięczna, że potrafi mnie zrozumieć, że chcę zrobić super święta dla mojej mamy, babci i brata.. To będą dopiero drugie święta bez taty, więc nie chcę ich zostawiać i eM też tak uważa, że musimy być razem (;) Od razu się wzruszam jak on tak twardo staje po mojej stronie :) Bez względu na wszystko to będzie piękny czas i oby tylko za szybko nie minął :)

Ps. Cholera ludzie wykupili całą srajtaśmę z reniferami w rosmanie grrrrrrrrrrrr
Musiałam kupić zwykłą :/

Rozczochrana , piękna choinka!!! My chyba też swoją ubierzemy dość wcześnie, jakoś mam ochotę na dłuższą nostalgię i świąteczny klimacik w tym roku.
Cieszę się, że trafiłaś od razu na fajnego psychologa, z którym masz chemię. Bo czasami ciężko trafić. Ja swoją pierwszą psycholożkę posłałam w diabły, bo tylko bardziej wku..wiona wychodziłam od niej. Ale dobrze, że masz dojrzałe podejście, że pozwalasz sobie pomóc. Jestem z Ciebie dumna!

rozczochrana - piękna choinka...i ten kominek... cuuudowny klimat:-) ja bym pewnie siedziała tylko przed tym kominkiem, obok choinki i tylko tak siedziała :-) przepięknie! co do psychologa to dobre posunięcie i najważniejsze że widzisz że działa!

malina - i to już ostateczne że do was nie przyjdą na wigilię?

No właśnie Malinka, jak z tą Wigilią? Ja też planuję Wigilię u nas i aż mnie wystraszyłaś, że ktoś może mi taki numer wywinąć. Jakby co - obstawiam mojego tatę, ale jego damy radę zagdakać, jakby co ;-)

Kochane, pyszne i sprawdzone przepisy na śledzie przyjmę i w czyn wprowadzę!!! Dawajcie, a odwdzięczę się swoimi!

Bosa ja wrzuciłam juz na ''kulinarny'' sledzie po kaszubsku;) i tez chetnie przyjme inne przepisy na sledziki;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry