reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
to widze ze juz szalejecie ja jeszcze nie mam choinki i marzy mi sie w tym roku prawdziwa juz wszystkich w domu przekonuje ze chce aby mi ladnie pachnialo P powiedzial ze kupimy wiec 3mam go za slowo i zobaczymy za jakies 22dni co z tego wyjdzie:p

Ja bede dekorowac dom przed mikołajkami tj w weekend ,moze jeszcze nie choinke ale inne ''pierdołki'' poustawiam;)

heh my mieszkamy we dwójke na dwupiętrowym flacie jakieś 100m2 bedzie razem a i tak kiepsko ze zmieszczeniem sie było :D hjehje wczoraj sie kiepsko czułam z łóżka nie wstawałam ale dzisiaj już na pewno zrobie zdjęcie :)

Rozczochrana czekam z niecierpliwością na te obiecane fotki ;) A Ty ubrałaś już żywą czy sztuczną choinkę?? Bo jak żywą to Ci igły do świąt wszystkie polecą ;) Ale absolutnie Cię rozumiem - sama przeglądam i przekładam ozdoby w kółko jak by dzięki temu szybciej święta mialy przyjść ;) Hahahaha ;)

Malinka trzeba przeciez chociaz oczy nacieszyc;)
Rozczochrana ja Cie podziwiam za ta siłe i chec po tym wszystkim:)dzielna babka z Ciebie,trzymaj sie mocno:)

no dziewczyny psycholog robi swoje jednak.. na początku nie chciałam nawet o tym słyszeć ale teraz wiem że to była słuszna decyzja żeby do niego pójść... jedyna osoba która tak naprawde mnie nie pociesza... świetna sprawa...

a teraz obiecana choinka :) sztuczna bo by mi poopadały igły do świąt :) malina hehe
IMG_9404chuinka.jpg

ps. to tez byl pomysl psychologa zebym dalej w tym forum uczestniczyła... podobno ma mi to pomóc w jakiś sposób pogodzić sie z tym wszystkim ... w sumie ma racje bo sobie tu zagladam patrze na wasze brzuszki i zdjecia z usg i jestem z Wami wszystkimi całym sercem i to co tu sie dzieje napawa mnie nadzieją że ja też kiedyś bede miała maleństwo ... życie sie toczy tak jak sie toczy i na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... tak jak na utrate kogoś bardzo bliskiego na przykład... to jest bolesne ale buduje w nas siłe na przyszłość...

UWIELBIAM MOJEGO PSYCHOLOGA :D

Ostatnia edycja:
rozczochrana przepiękna choinka i do tego ten kominek - mmm, rozmarzyłam się. Może ja tez kiedyś będę taki mieć.
A psycholog faktycznie mądry człowiek, przydaje się, wiem coś o tym, bo nerwus ze mnie :)

reklama
Rozczochrana piekna choinka i piekny kominek i wogole wszystko piekne,super:)
Ciesze sie ze tak dobrze sobie radzisz i ze trafiłas na tak swietnego psychologa i zagladaj do nas,buzka:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry