reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
Witam was Kochane,

ja straciłam mojego Synka na początku lutego w 34 tygodniu ciąży. Całkowite oderwanie łożyska i krwotok wewnętrzny:( Tak strasznie mi źle. Dzisiaj mija mój planowany termin porodu, jestem załamana:( Byłam zarejestrowana w "marcóweczkach 2011", sprawdzam maila, przychodzi kolejny newsletter i płyną mi łzy:(

każda z nas czuje rozpacz inaczej, jednak wszystkie jesteśmy połączone w jednym bólu, bardzo mam nadzieję na to, że wszystkie z nas kiedyś będą mogły tu napisać, że mimo tak przykrych początków są już szczęśliwymi mamusiami. Tylko ta myśl trzyma mnie przy życiu i życzę wszystkim mamusiom ANIOŁKÓW żeby to się spełniło...

AguQ, nie kojaze Cie.... Ja tez jestem marcowa mamusia Aniolka...
W dniu porodu dowiedzialam sie, ze serce mojego dziecka nie bije.

Wczoraj odbyl sie jego pogrzeb...
Tesknie skarbie!

Życzę Wam wszystkim Paniom wiary i wytrwałości, jesteście wspaniałe i każda z Was będzie wspaniałą mamą. Wierzę, że nic nie dzieje się bez sensu, a Bóg wynagrodzi Wam wszystko.

w 13tyg ciazy odeszly mi wody i przestalo dziecku bic serce,widzilam martwe dziecko na usg,,,do tej pory pamietam ten widok,,,i placze jak bobr,,,,,,,umarlo z 7kwietnia 2009roku,,,druga ciaze tez mialam zagrozona,,,,cala ciaze lezalam w szpitalu i teraz mam synka ktory ma dzisiaj 8miesiecy.....swiatelko dla maluchow;(

reklama
Dla mojego Aniołka 29.03.11 (10tc)zanim cie poczęłam pragnęlam cie , gdy byłes (byłaś)w moim brzuszku kochałam cie i tak juz pozostanie.

Do góry