Mija 9 miesiecy... dzis mielibysmy malego czlowieczka, male szczescie, maly cud... mam przed oczami obraz na monitorze, w uszach slowa lekarza "widzi pani, tu powinno bic serce, a nie ma nic" - serduszko przestalo bic, malenstwo odeszlo. czasem jeszcze pytam dlaczego... nie czekam na odpowiedz... zyjemy jak przedtem, ale kiedy przychodza takie dni jak dzis, serce znow krwawi... moglam tulic w ramionach malego czlowieka...
reklama
Dzisiaj mijają 2 miesiące od momentu kiedy usłyszałam: " Nie ma Pani Nino tak strasznie mi przykro, nie ma tętna" pamiętam jak pękało moje serce... jak rozsypywało się na miliony kawałków... i ta świadomość, że mój brzuch- duży już przecież- przestał być bezpieczna przystanią dla Naszej córeczki... Pamiętam ten smutek i rozpacz w oczach Huberta... Czuję, że zawiodłam... przepraszam.... Amelko- Aniele mój wybacz... {*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}{*}
W poniedziałek minie miesiąc odkąd zostałam całkiem sama...na każde słowo ciąża, dziecko reaguje płaczem...Moje Maleństwo było ze mną krótko bo tylko 6tygodni, ale ból jest ogromy i jeszcze ta ciągła myśl w mojej głowie, że to moja wina, że może gdybym tak mocno nie zareagowała na to, że ojciec dziecka Nas nie chce, że gdybym odpuściła, przestała się denerwować to moja Kruszynka rozwijałaby się dalej we mnie...a tak jest pustka i z każdą chwilą coraz bardziej się poddaję...
[*] Dla mojego Maleństwa
[*] Dla mojego Maleństwa
Ostatnia edycja:
Lilu19
Fanka BB :)
[*]
[*]
[*] Dla mojego Aniołka 28.02.2011 (8tc)
[*]
[*] Dla mojego Aniołka 28.02.2011 (8tc)
martusionek
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
To już dwa lata Bąbelku mama pamięta ...
karollcia33
Melko dziś mija 7 miesięcy.Boże kochana ale byś juz była duża panna.Na zawsze w moim serduszko pozostanie ból
Tak bardzo za Tobą tęsnknię.Kocham cię bardzo z każdym dniem coraz więcej. Śniłaś mi się parę dni temu byłaś uśmiechnieta.Byłaś jak zwykle pod opieka mojej babci a twojej prabaci i mojej niani.wiem że dobrze się toba opiekują.
kocham cię słoneczko moje.Mama
Tak bardzo za Tobą tęsnknię.Kocham cię bardzo z każdym dniem coraz więcej. Śniłaś mi się parę dni temu byłaś uśmiechnieta.Byłaś jak zwykle pod opieka mojej babci a twojej prabaci i mojej niani.wiem że dobrze się toba opiekują.
kocham cię słoneczko moje.Mama
reklama
ewka4
Zaciekawiona BB
Kochanie mija już 4 miesiąc jak Cię straciliśmy jest nam żle pusto smutno z każdym dniem kochamy Cię bardziej i tęsknimy mamy nadzieję że zechcesz do nas wrócić w niedługim czasie***
Podziel się: