reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Edytah - witak wśród nas aniołkowych mam bardzo ci współczuj e bo naprawdę jeśli chodzi o przeżycia to wszystkie tu przezyłysmy stratę naszych aniołków zapraszam Cię serdecznie na wątek główny Ciąza po poronieniu jesteśmy tam wszystkie i napewno pomożemy odpowiemy na twoje pyatnia więc kochana zostań z nami i głowa do góry!!!!! Chociaż wiem że serce teraz płacze ale będzie dobrze napewno. Zostań z nami:-D

reklama
Żadne słowa
nie potrafią określić tego
co nosi moje serce
Dwa lata temu "wszystko się zaczęło"
Do dziś kochane Aniołki
nie powróciłyście do mnie
Lecz wierzę mocno że nadjedzie taki dzień
i będę mogła z mężem
tulić Was w swoich ramionach

[*]
[*]

[*]

[*]

Ostatnia edycja:
Mikuś kochana za Twego szkraba który odszedł za wcześnie wiele lat temu.. choć ból w sercu nosisz nadal (*)

Haniu dziękuję za pamięć
Również za Mikołajka jak i za wszystkie Aniołki zapalam (*)

Edytko, Mireczko zapalam światełka dla Waszych aniołków [*] . One na zawsze będą w naszych sercach. Przytulam dziewczynki.

Haniu dla maleńkiego Mikołajka [*].

Edytah bardzo mi przykro :-( . To straszne co przeżyłaś :-( . Dla Twojego aniołka zapalam [*].

Ostatnia edycja:
Dzisiaj kochanie mija 8 miesięcy odkąd nie ma cie z Nami . Tęsknimy i w naszych serduszkach pozostaniesz na zawsze
Mama i Tata

reklama
To już 14miesięcy Mikołajku
[*]
Każdego dnia uczę się żyć bez Ciebie i nadal nie umiem.
Kocham Cię Syneńku.
Do zobaczenia po drugiej stronie tęczy.
[*]
[*]
[*]
[*]

Do góry