reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
[*] [*]dziś mija cztery miesiące odkąd nie ma was :( za dwa dni mialyscie wyjsc z mojego brzuszka i być bezpieczne.10luty termin porodu. kocham was maleństwa i wierzę,ze juz znowu jestescie...bądźcie proszę!!! mysle wciąż... każdy dzień spotyka poprzedni i chwyta następny... smutek z nadzieją się przeplata , wita ból z radością kolejnego pełnego wiary dnia
mamusią byłam i jestem... zawsze na zawsze...[*] [*]

[*] dla mojego kochanego Aniołka...:(
Aniołku miałeś się teraz w lutym urodzić i swoją obecnością sprawić nam ogromną radość...:(
Twe serduszko nie zaczęło bić ale w moim sercu będzie biło zawsze...
[*]
Kocham Cię i zawsze będę... Twoja mama...:(

Kochana to juz dziewiec długich miesięcy bez Ciebie....ale żyjesz w moim sercu.
Kocham Was moje Aniołki.....

Angelka....dla Twojego Malenstwa...
[*]...

Załączniki

• mediumk8flxs5648ecf4d02d85130445.jpg
    mediumk8flxs5648ecf4d02d85130445.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnia edycja:
I mija kolejny miesiąc -TĘSKNIE I KOCHAM-ANIOŁECZKU-MAMUSIA.

Załączniki

• ryk.gif
    ryk.gif
    8,4 KB · Wyświetleń: 132
Dla Jagódki i Stasia(*)(*)(*) Odeszły za szybko, o całe życie za wcześnie:-(
Czerwcowych aniołeczków:-:)-(

Kolejny miesiąc bez Ciebie....
Dlaczego tak trudno jest uczyc sie zyc na nowo....
Kocham Was moje Skarby....na zawsze w moim sercu....

Załączniki

• mediumkicyob5549eb5c8b651f885744.jpg
    mediumkicyob5549eb5c8b651f885744.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Witam serdecznie dzieki Wam przechodze lepiej bol po stracie synka mial sie urodzic 28.03.2010 roku .Mieszkam w Hiszpanii 17.11.2009roku po badaniu usg stwierdzono malowodzie i brak nerek u mojego malenstwa .Mimo ze byl to 22tydzien podjeto decyzje o wczesnym porodzie .Przezylam horror 6 godzin porodu wywolanego lekami wczesnoporonnymi .Maly bronil sie do konca nie moge sie pozbierac po tym wszystkim mimo ze minelo 3 mies ja mam wrazenie ze moglo byc inaczej .Mam syna 18latniego i drugiego 3letniego trzecia ciaza nie byla planowana ale bylam szczesliwa zabrali mi to szczescie i jest mi zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Wam czuje sie troszke lepiej Pozdrawiam

Do góry