reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
[*] [*]dziś mija cztery miesiące odkąd nie ma was :( za dwa dni mialyscie wyjsc z mojego brzuszka i być bezpieczne.10luty termin porodu. kocham was maleństwa i wierzę,ze juz znowu jestescie...bądźcie proszę!!! mysle wciąż... każdy dzień spotyka poprzedni i chwyta następny... smutek z nadzieją się przeplata , wita ból z radością kolejnego pełnego wiary dnia
mamusią byłam i jestem... zawsze na zawsze...[*] [*]

[*] dla mojego kochanego Aniołka...:(
Aniołku miałeś się teraz w lutym urodzić i swoją obecnością sprawić nam ogromną radość...:(
Twe serduszko nie zaczęło bić ale w moim sercu będzie biło zawsze...
[*]
Kocham Cię i zawsze będę... Twoja mama...:(

Kochana to juz dziewiec długich miesięcy bez Ciebie....ale żyjesz w moim sercu.
Kocham Was moje Aniołki.....

Angelka....dla Twojego Malenstwa...
[*]...

Załączniki

• mediumk8flxs5648ecf4d02d85130445.jpg
    mediumk8flxs5648ecf4d02d85130445.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
I mija kolejny miesiąc -TĘSKNIE I KOCHAM-ANIOŁECZKU-MAMUSIA.

Załączniki

• ryk.gif
    ryk.gif
    8,4 KB · Wyświetleń: 135
Dla Jagódki i Stasia(*)(*)(*) Odeszły za szybko, o całe życie za wcześnie:-(
Czerwcowych aniołeczków:-:)-(

Kolejny miesiąc bez Ciebie....
Dlaczego tak trudno jest uczyc sie zyc na nowo....
Kocham Was moje Skarby....na zawsze w moim sercu....

Załączniki

• mediumkicyob5549eb5c8b651f885744.jpg
    mediumkicyob5549eb5c8b651f885744.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Witam serdecznie dzieki Wam przechodze lepiej bol po stracie synka mial sie urodzic 28.03.2010 roku .Mieszkam w Hiszpanii 17.11.2009roku po badaniu usg stwierdzono malowodzie i brak nerek u mojego malenstwa .Mimo ze byl to 22tydzien podjeto decyzje o wczesnym porodzie .Przezylam horror 6 godzin porodu wywolanego lekami wczesnoporonnymi .Maly bronil sie do konca nie moge sie pozbierac po tym wszystkim mimo ze minelo 3 mies ja mam wrazenie ze moglo byc inaczej .Mam syna 18latniego i drugiego 3letniego trzecia ciaza nie byla planowana ale bylam szczesliwa zabrali mi to szczescie i jest mi zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Wam czuje sie troszke lepiej Pozdrawiam

Do góry