reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
Dla Ciebie Mikołajku
[*]
[*]
[*]
Niezmiennie tęsknię i kocham i nadal nie rozumiem DLACZEGO???????????

[*] Dla ciebie maluszku....

Straciłam ciebie 6.04.2010, zaledwie kilka dni temu - byłeś-aś taki malutki - (6 tydz.) to nadal dla mnie szok i nie wiem jak sobie z tym poradzę!

Witajcie. Od straty mojej córeczki Marty minął rok ( 13 marca... ) [*] na zawsze pozostanie w mojej pamięci i sercu... Marta odeszła w 22 tc.
Teraz noszę pod sercem jej siostrę Zuzię. Wierzę że to dzięki Naszemu Aniołkowi teraz mamy zdrową dzidzię... Czuwa nad nami. Tylko dlaczego z nieba... Pozdrawiam Aniołkowe Mamusie.

reklama
Odeszles/as szybciutko bo w 6 tyg, ale nie zapomne radosci jaka mi ofiarowales/as. Swiatelko pamieci dla mojego Aniolka 10/11.04.10
[*]

Do góry