reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

[*]

Mój kochany, to już rok odkąd nie mam Cię przy sobie... Jednak czas nie goi ran, nie mogę Cię zapomnieć... tęsknię... i kocham nadal tak samo....

Pamiętaj moje słoneczko, to że wróciłam do normalnego trybu życia nie znaczy, że zapomniałam... Pamiętam i nigdy nie zapomnę...

Zawsze będziesz w mojej pamięci i sercu ...

Czuwaj nad Nami... Tak bardzo Cię o to proszę...

[*]

reklama
daaa napisałaś dokładnie to co czuje i o czym myślę prawie już rok. Boże jak ten rok nas zmienił jak doświadczył..... Myślimy o Tobie syneczku cały czas, walczymy i nie poddajemy sie, ale są chwile zwątpienia, po których jednak podnosimy sie ponownie. Nie ma słów żeby opisać nasz ból... czas wcale nie leczy ran... zupełnie jakby to było wczoraj...
Kochany Areczku zapalamy światełko i nie długo obchodziłbyś sowje pierwsze urodziny i będziesz je obchodził ale w Niebie u Najwyższego!!!
Kochamy Cie najmocniej na świecie. Pamiętamy. Tęsknimy.
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Światełko dla mojego Skarba, którego serduszko nigdy nie zaczęło bić
[*] niestety.

Nie jestem pierwsza, jak bardzo chciałabym być ostatnia, którą to spotkało ...

Areczku kochany to już rok jak Ciebie nie ma z nami. Tęsknimy strasznie. Dzisiaj nie mogę znaleźć sobie miejsca, jestem pzrerażona i jakbym przeżywała wszystko jeszcze raz.... Kochamy Cie mocnooooooo!!! Tęknimy!!! Pamiętamy!!!!
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Moje Skarbeńki...tak mi Was brakuje....kocham Was!

Załączniki

• J7ZCA8WV60LCAH8KPPQCAK6U924CAQDX9TPCACDNTJUCA22UZ8ECAZ0NXL1CA1LF0DCCACVGJFPCA8RZNH7CAMZDB5FCAK0C.jpg
    J7ZCA8WV60LCAH8KPPQCAK6U924CAQDX9TPCACDNTJUCA22UZ8ECAZ0NXL1CA1LF0DCCACVGJFPCA8RZNH7CAMZDB5FCAK0C.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 117
Kochany mój Skarbie dzisiaj 3tyg jak nie ma cie pod moim sercem Kocham Cię i zawsze będę (*)19tc
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!

reklama
dzis mialas sie narodzic moja druga kruszynko (*) tęsknie za toba... opiekuj sie rodzicami razem z braciszkiem/siostrzyczka w niebie

Do góry