reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

[*]'*]
[*]
[*]dla Amelki i Juleczki moich kochanych coreczek(23tc)...dane im bylo zyc na tym swiecie tylko kilka minut...i swiatelko dla mojej pierwszej kropeczki(12tc) i drugiej kropeczki(8tc)...kocham was moje 4 skarby...............................

reklama
Kochany Antosiu zblizaja sie święta... miałbyś juz 28 tygodni i 4 dni w brzuszku... albo miesiac i 3 dni tutaj-na ziemi. Mama chciala cię mocno wziac w ramiona albo chociaz posiedziec w swieta przy twoim inkubatorku i spiewac ci kolysanki i glaskac cie po raczce wierzac ze juz niedlugo wyjdziemy razem do domku ...
tak nam Ciebie brakuje, tak strasznie tęsknimy za Tobą Aniołeczku nasz
w naszych serduszkach zajmujesz największą czesc, zawsze bedziemy o Tobie pamiętać i zawsze bedziemy Cię kochać z całego serca swego... czuwaj nad swoimi rodzicami Kochanie :* (*) (*) (*)

Maluchu, dzisiaj miałeś do nas zawitać. To miały być wyjątkowe Święta z Tobą lub w oczekiwaniu, że lada moment zdecydujesz się wyjść na świat. Jednak wszystko potoczyło się inaczej. Mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam gdzie jesteś i że czuwasz nad nami.
Kochanie, do zobaczenia kiedyś.

{*}{*}{*}

dla moich kroszynek (*)(*)

i dla wszystkich aniokow (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

mam nadzieje ze wam dobrze w niebie.... i ze czuwacie nad swoimi mamami i tatusiami

Kochany....Dzis obchodziłbys swoje pierwsze urodzinki...a w łózeczku od tygodnia lezałaby Twoja Siostrzyczka.....Bóg chciał inaczej....bądzcie szczęsliwi !Gdziekolwiek teraz jestescie...
Kocham Was,tesknie....i zal serce mi sciska,że nie ma Was przy mnie....

Załączniki

• 12.gif
    12.gif
    27,9 KB · Wyświetleń: 132
Ostatnia edycja:
reklama
Idą Święta Kochany Aniołku tak smutno bez Ciebie.:-(
Na zawsze w sercu Mamusi -KOCHAM CIĘ I PAMIĘTAM
[*]

Załączniki

• anioł.jpg
    anioł.jpg