reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

[*]'*]
[*]
[*]dla Amelki i Juleczki moich kochanych coreczek(23tc)...dane im bylo zyc na tym swiecie tylko kilka minut...i swiatelko dla mojej pierwszej kropeczki(12tc) i drugiej kropeczki(8tc)...kocham was moje 4 skarby...............................

reklama
Kochany Antosiu zblizaja sie święta... miałbyś juz 28 tygodni i 4 dni w brzuszku... albo miesiac i 3 dni tutaj-na ziemi. Mama chciala cię mocno wziac w ramiona albo chociaz posiedziec w swieta przy twoim inkubatorku i spiewac ci kolysanki i glaskac cie po raczce wierzac ze juz niedlugo wyjdziemy razem do domku ...
tak nam Ciebie brakuje, tak strasznie tęsknimy za Tobą Aniołeczku nasz
w naszych serduszkach zajmujesz największą czesc, zawsze bedziemy o Tobie pamiętać i zawsze bedziemy Cię kochać z całego serca swego... czuwaj nad swoimi rodzicami Kochanie :* (*) (*) (*)

Maluchu, dzisiaj miałeś do nas zawitać. To miały być wyjątkowe Święta z Tobą lub w oczekiwaniu, że lada moment zdecydujesz się wyjść na świat. Jednak wszystko potoczyło się inaczej. Mam nadzieję, że jest Ci dobrze tam gdzie jesteś i że czuwasz nad nami.
Kochanie, do zobaczenia kiedyś.

{*}{*}{*}

dla moich kroszynek (*)(*)

i dla wszystkich aniokow (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

mam nadzieje ze wam dobrze w niebie.... i ze czuwacie nad swoimi mamami i tatusiami

Kochany....Dzis obchodziłbys swoje pierwsze urodzinki...a w łózeczku od tygodnia lezałaby Twoja Siostrzyczka.....Bóg chciał inaczej....bądzcie szczęsliwi !Gdziekolwiek teraz jestescie...
Kocham Was,tesknie....i zal serce mi sciska,że nie ma Was przy mnie....

Załączniki

• 12.gif
    12.gif
    27,9 KB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
reklama
Idą Święta Kochany Aniołku tak smutno bez Ciebie.:-(
Na zawsze w sercu Mamusi -KOCHAM CIĘ I PAMIĘTAM
[*]

Załączniki

• anioł.jpg
    anioł.jpg