reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
Dzisiejsza data miała być taka szczególna... To dziś świat miał usłyszeć Twój pierwszy płacz... słyszy ciszę, gubi w swoich odgłosach moje łkanie, nie słyszy pytania "dlaczego"...
Zamiast tej jednej daty radości w roku -mam tak wiele dat smutku... dokładnie 365... Do tej pory były to dni bez Twoich kopniaków i oczekiwania na Ciebie... od dziś będą to dni bez Twojego płaczu, śmiechu, kroków, słów...
Pamiętam o Tobie Kochanie, tak bardzo za Tobą tęsknię...
Moja malutka Wandzia....

Dziękuję Olu

Aniołku mój odeszłeś tak niespodziewanie
tego dnia dwa lata temu...
pamiętamy o Tobie skarbie każdego dnia
i każdego coraz bardziej tęsknimy...
kochamy Cię

Załączniki

• 60655.jpg
    60655.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 19
moje maluszki... tesknie za wami, szepnijcie slowko tam na gorze... (*)(*)(*)(*) i dla reszty aniolkow (*)(*)(*) czuwajcie nad rodzicami

Dziś mija 11 miesięcy od dnia, w którym dowiedziałam się, że nie ma Cię już z Nami...
Kocham i pamiętam...

[*]

Maluchu, dziś minęło 6 miesięcy od kiedy dowiedzieliśmy się, że odszedłeś od nas po cichutku. Kolorowych snów Aniołku {*}{*}{*}

reklama
Do góry