reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SUPERMAMY sposoby na maluszka :)

reklama
kurde mojej Laurze cosik sie dzis pomylilo:baffled:normalnie spimy zawsze do 8mej rano potem mala pada ok 10tej na 40 minut a potem bawimy sie i spacerek ok 12stej,a dzis przyspalysmy do 9tej:szok:jak jeszcze nigdy,i mala dopiero teraz poszla spac....:baffled:no no zobaczymy o ktorej na ten spacer sie wybierzemy:eek::-D
aha i jeszcze musze sie pochwalic ze Laura nawet juz w dzien sama w lozeczku zasypia,daje jej do raczek pieluszke,poglaszcze po glowce i dzidzia odplywa do krainy snow:-D:-D:-D

to super Maju. Jeremi też już coraz częściej sam zasypia w łóżeczku, wtulając się w kocyk, a ja go głaszczę po główce i śpiewam Kotki dwa, albo mówię szy szy szy Jeremi śpi ... :-)

Moj Malutki Raz Spi Sam W Lozeczku Raz Sam Zasypia Na Raczkach A Nie Raz To Go Bujam:-) Ale Dobrze Jest Spokojnym Dzieciaczkiem Jest:-)

Marta tez jest grzeczna,gdyby nie Natalka to bym nie wiedziala,ze mam dzieci.Klade ja do lozeczka wieczorem sama sobie zasypia bez zdanego nawet kwikniecia, budzi sie teraz wczesniej o 3 ale dla mnei to i tak nie ma roznicy czy o 3 czy o 6 bo i tak nei moge zasnac potem z godzine:szok:a Natalka budzi sie juz o 7 a dzis juz o 6.30:wściekła/y:wiec jestem niewyspana buu:-(a tu musze miec sily na caly dzien,zeby podolac Natalce bo z Marta zero problemu, lezy sobie az mam wyrzuty sumeinia,ze nie poswiecam za duzo czasu

wczoraj mielismy ekspresowy powrot ze spaceru,mala tak sie darla ze zapierniczalam chyba 100km na godzine z tym wozkiem-mam nadzieje ze to byl jednorazowy wybryk:baffled::eek::szok:

Jak Jeremi ma problemy z zasnięciem w ciągu dnia lub gdy jesteśmy w gościach to Jeremi w tri miga zasypia mi w takiej pozycji :

reklama
Do góry