reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

SUPERMAMY sposoby na maluszka :)

Rochu ma 2-3 drzemki w ciągu dnia.
Spi 30 min-1h a czasami dłużej.Kiedys spał bardzo krótko.
Nic specjalnego nei zrobiłam by dłużej spał, chyba ma większe zapotrzebowanie.:eek:

reklama
Witek kiedyś spal lepiej. a teraz ma dwie drzemki, ledwo zamknie oczka i już się budzi :wściekła/y: Może to przez te zęby tak krótko śpi? Czy to możliwe? :baffled:

Monisia nie sadze zeby bylo to przez zeby,mam chrzesnice ,ma 2,5 roczku i cale swoje zycie robi drzemki 15-30minutowe w ciagu dnia,wiec chyba Witus tez tak ma i mu to wystarcza:tak:,z tego co piszesz to bardzo ladnie przesypia nocki -i z tego trzeba sie cieszyc;-)
moze w przyszlosci mu sie to zmieni:sorry:

Maja Dzięki. Tylko martwią mnie te jego sińce pod oczami :-( Ja co prawda jako dziecko też nie lubiłam spać, więc synek pewnie ma to po mnie ;-)

Przez ta zmiane czasu dziewczyny mi sie rozregulwaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Normalnie staje na rzesach by przetrzymac natalke choc do 18 ...........jest tak marudna z e nie wiem jzu co wymyslac by sie choc troszke pobawila....ciagle ryczy i ryczy.................jeszcze pol godziny walki.

Dupa poddalam sie :-p........wykapalam ja zdazylam ubrac i sie zesrala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brzydka kupe zrobila smierdzaca i ze sluzem normlanie mi sie cofalo jak ja przewijalam ...no i potem dupsko znow do wody.....no generalnie poszla o 18 ale zawsze moglaby isc pozniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i nie chciala dzisiaj jesc............. moze z 200 ml zjadla przez caly dzien mleka i soczkow bo obiak nie ruszyla a jak dalam jej banana to zwymiotowala:baffled: mzoe wreszcie te zebiska ida :-D:-D:-D:-D:-D oby bo mi sie jzu cierpliwosc konczy:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: chce miec juz dwa gryzonie w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Emila nadal na chodzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz w dodatku czekamy na gosci (jej ojciec chrzestny i ukochana ciocia) wiec pewnie mloda nie padnie przed 22:baffled::eek:
a dla cioci mamy niespodzianke bo emial naucyzla sie mowic ANIA :tak:

reklama
NO TO BRAWA DLA EMILKI :-) U NAS ZE SPANIEM TO JEST TAK ZE MALY SOBIE ROBI TYLKO JEDNA DRZEMKE W CIAGU DNIA I TRWA ONA 2 CZASEM 3 GODZINY :tak:NO ICZASEM JAK KROCEJ SPI TO JESZCZE DRZEMIE OKOLO 18 TAK GODZINKE POLTOREJ:-)DLA MNIE GIT I ON JEST WYSPANY TAKZE JESTEM HAPPY:-):-p

Do góry