reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
nie wiem czy zwróciłyście uwage, ale w rosmannie do 28 lutego promocja na dania gerberowe po 8m 190g, z 5,49zł na 3,69zł bodajże - więc warto dla tych co na słoiczkach jadą ;-)

Dziewczyny czy któraś z was oprócz larvuni i Ja-Zolza prowadzi bloga?Bo firma MAM Baby współpracuje z takimi ludźmi i przesyła mamą produkty do testowania,mam namiary bo bawię się w takie rzeczy od dawna.Jakby któraś chciała pobawić się w coś takiego to dajcie znać ja chętnie pomogę.:-)

a ja wczoraj w rossmanie zakupiłam dwupak chusteczek dzidziuś (różowych) za niecałe 6 zł, ale w gazetce nie widziałam tej promocji, więc nie wiem czy to tylko lokalnie, był przy tym napis "na pożegnanie" czy jakoś tak :/

i nan na dobranoc też był za niecałe 7 zl, ale my nie nanowi ;)

W Realu pieluszki Pampers Sleep & Play 2 opakowania prawie 50 zł, dużo fajnych ubranek wyprzedażowych - niestety tylko jedna tamtejsza linia jest odpowiednia na Młodą z uwagi na szerokość w związku z tym śliczne body w biedronki i kropki czy inne w granatowo - czerwone elementy marynistyczne nie dla nas :-( Ale gładkich spodni od dresu trochę kupiłam :happy2: Dużo też innych promocji np. ptasie mleczko ( oryginalne ) po 6 zł z okazji 15 lecia sieci. Za to jak doszłam z pełnym koszykiem do kasy pojawił się problem z płatnością kartą ...:baffled:

reklama
Do góry