reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
wczoraj w rossmannie zaopatrzyłam się w obiadki - słoiczek 3,29 i czwarty gratis, więc sumarycznie 2,50 z groszami wychodzi za sztukę

reklama
Dziewczyny, pytania to na zakupowym, a tu niech zostaną tylko promocje, plisssss, jak ktoś wpada i chce na szybko zerknąć jakie są promocje, gdzie kupić pieluchy itp, to musi się przez tyyyle postów przekopać, że szok.

Odnośnie niekapków- mój pije z doidy cup i sporadycznie z niekapka nuka, b. sobie go chwalimy Nuk Kubek niekapek Krecik FC - Kubki - Wszystko dla dziecka - wózki, foteliki samochodowe, łóżeczka, krzesełka, chodziki - Condord, ABC-Design, MacLaren, Nurse, Drewex

A odnośnie promocji- w biedonce znów widziałam ten zestaw loveli- proszek + płyn gratis

Do góry