reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

A ja tak chciałam Wam powiedzieć, ze jak zaglądacie czasem do tesco to warto przyglądać się cenom słoiczków, mi już 2 razy udało się trafić na jakąś tajną promocję, której nie było ani w gazetce, tylko zwykła mała cena na półce i tak za dwupaki deserków bobovity płaciłam 1zl, a za jakiś jeden rodzaj hipp 1,37zl i wykupiłam wszystko w pobliskim tesco :p

reklama
Mam bon do 5.10.5 za 20 zł przy zakupach za min. 100 zł do wykorzystania w grudniu 2011 r. jak któraś chętna.
No i mam info z pewnego źródła jeśli chodzi o ceny zabawek przed świętami w Carrefour - potrafią być niższe niż w hurtowni.

W tesco jej promocja na zabawki dla dzieci trzeba tylko kupować w nocy miedzy 22 a 6 rano z 25 na 26ego i z 26 na 27ego......za każde 10 zł wydane na zabawki otrzymuje się bon o wartości 5zł:-)

Noce zabawek :-) Dobrze, że nie w grudniu :-p A ja chcę się podzielić informacją, że w aptekach Dbam o Zdrowie szampon Dermena na wypadające włosy ( po ciąży dość częste ) po 14,99 zł ( poprzednio kupowałam za jakieś 20 zł ) - polecam, tylko zapach lekko apteczny :sorry:

Wklejam maila od endo

Po pierwsze, przez najbliższe 5 DNI panuje u nas DOSTAWA GRATIS!
A to znaczy, że jeśli od poniedziałku do piątku zrobicie zakupy za 50 złotych i więcej, zapakujemy je i wyślemy do Was za darmo :)

Po drugie pierwsze, mamy całą masę innych ŚWIĄTECZNYCH OKAZJI.
Endowe ubranka kupicie teraz nawet za 50% taniej! Oj, a jest w czym wybierać!

dziewczyny od dziś w rossmannie słoiki hipp 190g zamiast 4,99 -3,99 a słoiki rossmann bio z 3, 99 na 2,99, to duża obniżka i my zrobimy zapasik, bo to jedyne słoiczki bio i porcja taka jaką Miesio zjada:tak: Wezmę do rodziców, bo nie wiem czy codziennie uda mi się tam gotować- zapowiada się towarzysko- rodzinno- lekarzowy maraton...

Nan2 też ma być przecenione z 24,99 na 18,99

reklama
Do góry