reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
no właśnie Dziewczyny....podawajcie linki gdzie można dostać jakieś gratisy :-)
_Angel_
Mama małej stokrotki
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html próbki przychodzą na bank bo ja zamawiałam już dwa razy tylko za każdym razem trzeba wpisać inny adres email bo przysyłają w ciągu roku tylko raz na dany email.Próbki maja po 50 ml i bardzo szybko przysyłają.
_Angel_
Mama małej stokrotki
Poradnik żywienia małego dziecka | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! przysyłają w paczce próbkę kaszki,herbatki i słoiczek z jedzonkiem dla maluszka oraz poradnik jak karmić dzieciaczka w danym miesiącu i jak urozmaicać mu diete.ja dostałam tą paczkę w tym tygodniu,troszkę czekałam(około miesiąca) ale opłacało się
_Angel_
Mama małej stokrotki
Mustela po zarejestrowaniu trzeba napisac do nich email że zarejestrowałaś się w ich klubie i prosisz o przesałanie darmowych próbek na adres:xxxxx przysyłąją dosyć szybko ja dostałam:
- kosmetyczkę
-żel do mycia głowy i ciała (50ml)
-krem przeciw odparzeniom
-poporodowy regenerujący żel do ciała
Strefa Ambasadora - BabyOno ja zostalam ich ambasadorem i załapałam się do tesowania woreczków do sterylizacji w mikrofalówce.Co chwilę testują co innego i starają się żeby każda zarejestrowana osoba do czegoś się załapała.
- kosmetyczkę
-żel do mycia głowy i ciała (50ml)
-krem przeciw odparzeniom
-poporodowy regenerujący żel do ciała
Strefa Ambasadora - BabyOno ja zostalam ich ambasadorem i załapałam się do tesowania woreczków do sterylizacji w mikrofalówce.Co chwilę testują co innego i starają się żeby każda zarejestrowana osoba do czegoś się załapała.
_Angel_
Mama małej stokrotki
Herbapol Pruszków herbatka wspomagająca laktacje,ja nie zamawiałam bo nie karmie piersią ale znajome na innym forum zamawiały i potwierdziły ze przysyłaja.
Moczenie nocne dzieci - Bezpłatne próbki - Suchenoce.pl to dla troszkę starszych dzieciaczków ale potwierdzam ze przysyłają
Moczenie nocne dzieci - Bezpłatne próbki - Suchenoce.pl to dla troszkę starszych dzieciaczków ale potwierdzam ze przysyłają
_Angel_
Mama małej stokrotki
Streetcom Polska Sp. z o.o. nie wiem czy znacie ta stronę.Ogólnie trzeba założyć tam konto,wydrukować potwierdzenia przetwarzania danych, podpisać i odesłać im pocztą.Potem na waszym koncie będą pojawiać się ankiety do wypełnienia i przy dobrych wiatrach załapiecie się do różnych kampanii.Ja w tym roku załapałam się do kampanii Pampers Premium Care i przysłali mi dużą paczkę pieluszek do testowania,teraz w Październiku załapałam się do testowania produktów z Johansona ale nie wiem co przyślą bo paczka ma dotrzeć do mnie miedzy 10 a 14 października.Kampanie są różnie nie dotyczą tylko produktów dla dzieci,testować można kosmetyki,piwo a nawet różne produkty spożywcze .
Moim zdaniem warto
Moim zdaniem warto
reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Odbierz torbę na zakupy Bonduelle! na Facebooku | Facebook jakby któraś mama była zainteresowana torba na zakupy,to z bonduelle przysyłają,ja dostałam wczoraj,bardzo fajna,taka w sam raz do torebki.
http://www.bebiko.pl/home/rejestracja/ można zamówic darmowe próbki mleka Bebiko,do mnie jeszcze nie dotarły ale do znajomych tak
jeśli cos mi się jeszcze przypomni to wstawie
http://www.bebiko.pl/home/rejestracja/ można zamówic darmowe próbki mleka Bebiko,do mnie jeszcze nie dotarły ale do znajomych tak
jeśli cos mi się jeszcze przypomni to wstawie
Podziel się: