reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

W Akpolu (jest w kilku miastach w Polsce) zniżka 20% na fotelik romer king plus 9- 18 kg do końca października a może przedłużą:)) Kosztuje 720 po zniżce, więc naprawdę się opłaca.

reklama
Mustela po zarejestrowaniu trzeba napisac do nich email że zarejestrowałaś się w ich klubie i prosisz o przesałanie darmowych próbek na adres:xxxxx przysyłąją dosyć szybko ja dostałam:
- kosmetyczkę
-żel do mycia głowy i ciała (50ml)
-krem przeciw odparzeniom
-poporodowy regenerujący żel do ciała

Strefa Ambasadora - BabyOno ja zostalam ich ambasadorem i załapałam się do tesowania woreczków do sterylizacji w mikrofalówce.Co chwilę testują co innego i starają się żeby każda zarejestrowana osoba do czegoś się załapała.

Streetcom Polska Sp. z o.o. nie wiem czy znacie ta stronę.Ogólnie trzeba założyć tam konto,wydrukować potwierdzenia przetwarzania danych, podpisać i odesłać im pocztą.Potem na waszym koncie będą pojawiać się ankiety do wypełnienia i przy dobrych wiatrach załapiecie się do różnych kampanii.Ja w tym roku załapałam się do kampanii Pampers Premium Care i przysłali mi dużą paczkę pieluszek do testowania,teraz w Październiku załapałam się do testowania produktów z Johansona ale nie wiem co przyślą bo paczka ma dotrzeć do mnie miedzy 10 a 14 października.Kampanie są różnie nie dotyczą tylko produktów dla dzieci,testować można kosmetyki,piwo a nawet różne produkty spożywcze .
Moim zdaniem warto

reklama
Do góry