reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

te chusteczki już są w biedronie!

e: a tak, bo już 12- ale ze mnie głupek:) Myślałam, ze dopiero 10...

Są jeszcze obiadki bobovity 2 x200 g za 4,99 ale to takie dla starszych dzieci- od 9 m-ca bodajże

reklama
Dziewczyny od piątku w Rossmanie nowe promocje, m.in.:
- krem Nivea Baby na każdą pogodę za 9,99zł (ostatnio w którymś wątku była o nim mowa - nie zawiera wody więc na sezon jesienno-zimowo-mrozowy jest świetny)
- chusteczki Nivea Baby 2-pak za 9,99zł
- chusteczki Baby Dream 4-pak za 12,99zł
- deserki Bobovita za 2,49zł, przy zakupie trzech deserków czwarty gratis tak jak w obecnej promocji z deserkami Gerbera więc będzie można kontynuować zapasy :)
W promocji jest jeszcze sporo innych produktów dlatego polecam lekturę nowej gazetki http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/Magazines/49/m49-rossmann.pdf :)

A ja dziś w biedronce kupiłam te chusteczki Huggies (3-pak za 9,99zł) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :) Po pierwsze są praktycznie bezzapachowe co jest miłą odmianą od wszystkich których używałam do tej pory bo mimo iż zapach miały ładny to po prostu mi się nudził i momentami już mnie mdliło jak wchodziłam do sypialni a tam cały czas ten zapach... Po drugie są bardzo przyjemne w dotyku, też całkowicie inne od pozostałych, takie papierowe ale przyjemnie papierowe :) Pupcia szybko wysycha więc tu też plus - jednym słowem - polecam :)

A rajstopki w biedrze też Majce kupiłam, błękitne w bałwanki, w końcu nie wszystkie musi mieć różowe :)

Husteczki huggies popieram genialne.Dużo grubsze od wszystkich innych mi znanych i mniej nasączone ale wystarczająco mocno aby wytrzec pupkę.

Powiedzcie mi od kiedy te rajstopki w biedronie są bo byłam przedwczoraj i nie widziałam...:zawstydzona/y:??

reklama
Do góry