reklama
te chusteczki już są w biedronie!
e: a tak, bo już 12- ale ze mnie głupek Myślałam, ze dopiero 10...
_Angel_
Mama małej stokrotki
Dziewczyny w Biedronce, są super ciepłe rajstopki # Yo! Yorker RAJSTOPY RAJTUZY FROTTE 68-74 _N4 (1858597207) - Aukcje internetowe Allegro za 7,99
Zakupiłam aż 3 pary są naprawdę fajne :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny od piątku w Rossmanie nowe promocje, m.in.:
- krem Nivea Baby na każdą pogodę za 9,99zł (ostatnio w którymś wątku była o nim mowa - nie zawiera wody więc na sezon jesienno-zimowo-mrozowy jest świetny)
- chusteczki Nivea Baby 2-pak za 9,99zł
- chusteczki Baby Dream 4-pak za 12,99zł
- deserki Bobovita za 2,49zł, przy zakupie trzech deserków czwarty gratis tak jak w obecnej promocji z deserkami Gerbera więc będzie można kontynuować zapasy
W promocji jest jeszcze sporo innych produktów dlatego polecam lekturę nowej gazetki http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/Magazines/49/m49-rossmann.pdf
A ja dziś w biedronce kupiłam te chusteczki Huggies (3-pak za 9,99zł) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona Po pierwsze są praktycznie bezzapachowe co jest miłą odmianą od wszystkich których używałam do tej pory bo mimo iż zapach miały ładny to po prostu mi się nudził i momentami już mnie mdliło jak wchodziłam do sypialni a tam cały czas ten zapach... Po drugie są bardzo przyjemne w dotyku, też całkowicie inne od pozostałych, takie papierowe ale przyjemnie papierowe Pupcia szybko wysycha więc tu też plus - jednym słowem - polecam
A rajstopki w biedrze też Majce kupiłam, błękitne w bałwanki, w końcu nie wszystkie musi mieć różowe
- krem Nivea Baby na każdą pogodę za 9,99zł (ostatnio w którymś wątku była o nim mowa - nie zawiera wody więc na sezon jesienno-zimowo-mrozowy jest świetny)
- chusteczki Nivea Baby 2-pak za 9,99zł
- chusteczki Baby Dream 4-pak za 12,99zł
- deserki Bobovita za 2,49zł, przy zakupie trzech deserków czwarty gratis tak jak w obecnej promocji z deserkami Gerbera więc będzie można kontynuować zapasy
W promocji jest jeszcze sporo innych produktów dlatego polecam lekturę nowej gazetki http://www.rossnet.pl/imagesrossnet/Magazines/49/m49-rossmann.pdf
A ja dziś w biedronce kupiłam te chusteczki Huggies (3-pak za 9,99zł) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona Po pierwsze są praktycznie bezzapachowe co jest miłą odmianą od wszystkich których używałam do tej pory bo mimo iż zapach miały ładny to po prostu mi się nudził i momentami już mnie mdliło jak wchodziłam do sypialni a tam cały czas ten zapach... Po drugie są bardzo przyjemne w dotyku, też całkowicie inne od pozostałych, takie papierowe ale przyjemnie papierowe Pupcia szybko wysycha więc tu też plus - jednym słowem - polecam
A rajstopki w biedrze też Majce kupiłam, błękitne w bałwanki, w końcu nie wszystkie musi mieć różowe
katamisz
Fanka BB :)
Husteczki huggies popieram genialne.Dużo grubsze od wszystkich innych mi znanych i mniej nasączone ale wystarczająco mocno aby wytrzec pupkę.
Powiedzcie mi od kiedy te rajstopki w biedronie są bo byłam przedwczoraj i nie widziałam...??
Powiedzcie mi od kiedy te rajstopki w biedronie są bo byłam przedwczoraj i nie widziałam...??
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Katamisz od poniedziałku do jutra wg gazetki
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dzięki dziewczyny rajstopki z biedronki kupione :-):-):-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Też się muszę po nie wybrać. Dobrze, że mam 2 biedronki w Czecho :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
no Asia koniecznie leć je kup są super grube rożne wzory i tylko po 8 zł
aha one są tylko do jutra
aha one są tylko do jutra
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
To muszę lecieć
Podziel się: