Aestima
Fanka BB :)
Nutria, te książeczki będą świetne dla starszych dzieci, ale Miesio już chętnie ogląda, bo za dużo się nie dzieje 1 strona= 1 zwierzątko. Proste, ładne obrazki. My z Mieszkiem codziennie czytamy i oglądamy książeczki i uwielbiamy kupować nowe
Odkryłam np. super serię w empiku- świetne książki ( b. dobrej jakości tworzywo niby tekturowe ale jakby z dodatkiem plastiku- na bank się nie poniszczą), piękne obrazki i uroczy tekst... I ta cena ! 4,50 za jedną Na przytulnej - Portal dla dzieci i rodziców
A tekst mnie rozczula totalnie, oto próbka, przepiszę Wam 1 i ost. stronę tej uroczej bajeczki:
pierwsza strona: " w buszu nadeszła pora spania,
dość już zabawy i skakania,
brzuszki są pełne i najedzone,
więc zasypiają... zadowolone!
Tak blisko siebie, na prawym boku,
śpią i nareszcie jest święty spokój"
Ostatnia strona: "zdziwiony księżyc w dół spogląda:
Tego w przyrodzie się nie ogląda!
Jak fajnie, że można dziecku kupić coś wartościowego, pięknego i mądrego za 4,50
Odkryłam np. super serię w empiku- świetne książki ( b. dobrej jakości tworzywo niby tekturowe ale jakby z dodatkiem plastiku- na bank się nie poniszczą), piękne obrazki i uroczy tekst... I ta cena ! 4,50 za jedną Na przytulnej - Portal dla dzieci i rodziców
A tekst mnie rozczula totalnie, oto próbka, przepiszę Wam 1 i ost. stronę tej uroczej bajeczki:
pierwsza strona: " w buszu nadeszła pora spania,
dość już zabawy i skakania,
brzuszki są pełne i najedzone,
więc zasypiają... zadowolone!
Ostatnia strona: "zdziwiony księżyc w dół spogląda:
Tego w przyrodzie się nie ogląda!
Jak fajnie, że można dziecku kupić coś wartościowego, pięknego i mądrego za 4,50