reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
LIV - bezcenne i urocze (wszystko - i czapeczki i scena karmienia)
Świetna pamiątka. Już sobie wyobrażam, jak oglądacie to zdjęcie za 20 lat
Świetna pamiątka. Już sobie wyobrażam, jak oglądacie to zdjęcie za 20 lat
Mami91
Fanka BB :)
A ja podbijam zakurzony wątek. Pewnie mało która ma teraz czas na swoje hobby. Nie będę ściemniać, że ja coś działam teraz z moim rękodziełem, chociaż staram się sobie zafundować paręnaście minut relaksu dziennie i łapię a to za igłę, a to za szydełko...
Pamiętacie kocyk? Robiłam go jeszcze w lecie chyba. Teraz, skoro Polcia jest już na świecie, kocyk został wygrzebany z dna szuflady, wyprany i wylądował w łóżeczku. Tak naprawdę to najczęściej zwijam go w rulon i podkładam Poli pod plecki jak śpi na boczku - taka jego niewdzięczna rola Ale na potrzeby sesji foto został rozłożony.
dziergane po godzinach: Misiowy kocyk, Teddy Bear Baby Blanket by Barbara Breiter
Pamiętacie kocyk? Robiłam go jeszcze w lecie chyba. Teraz, skoro Polcia jest już na świecie, kocyk został wygrzebany z dna szuflady, wyprany i wylądował w łóżeczku. Tak naprawdę to najczęściej zwijam go w rulon i podkładam Poli pod plecki jak śpi na boczku - taka jego niewdzięczna rola Ale na potrzeby sesji foto został rozłożony.
dziergane po godzinach: Misiowy kocyk, Teddy Bear Baby Blanket by Barbara Breiter
reklama