reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Fotelik powinien byc uzywany max 2 lata.
Chyba zależy od foteluka i producenta
Screenshot_20200828-203802_Samsung Internet.jpg

reklama
Nie wiem co to jest za strona ja patrzylam na badania wsrod fotelików. Az z ciekawosci sprawdzę czy na stronach producent podaje konkretne dane.
To akurat fotelik.info ale na osiemgwiazdek są podobne opinie, a to chyba najlepsze źródła jeśli idzie o foteliki. Ja to pamiętałam z dyskusji gdzieśtam odnośnie czy lepszy używany rwf czy fotelik przodem, te 5 lat mi tak wtedy utkwiło co do plastików i innych elementów konstrukcji...

To akurat fotelik.info ale na osiemgwiazdek są podobne opinie, a to chyba najlepsze źródła jeśli idzie o foteliki. Ja to pamiętałam z dyskusji gdzieśtam odnośnie czy lepszy używany rwf czy fotelik przodem, te 5 lat mi tak wtedy utkwiło co do plastików i innych elementów konstrukcji...
Dlatego kupuję od kuzynki, bo wiem, ze mnie nie oszuka. Balabym sie na olx czy gdzies indziej, ze ktos sie nie przyzna, ze jest wypadkowy.

Nie, zostawila sobie to jako tajrmnice przed lekarzami! Wy czytacie co piszecie?
nie naskakuj na mnie!
Wiem jakie lekarze mają olewcze podejście do tematu, jak się ich przyciśnie to łaskwie zrobią USG, mnie lekarz po poronieniu nawet nie chciał zbadać czy wszystko w środku jest okej, dopiero jak dobitnie dałąm mu do zrozumienia, że nie wyjdę z gabinetu to łaskawie zrobił usg.

ja się tak zastanawiam czy już wózek brać, czy czekać, bo nie wiem czy jest jakiś sezon na wózki czy one ciągle są sprzedawane 😂

nie naskakuj na mnie!
Wiem jakie lekarze mają olewcze podejście do tematu, jak się ich przyciśnie to łaskwie zrobią USG, mnie lekarz po poronieniu nawet nie chciał zbadać czy wszystko w środku jest okej, dopiero jak dobitnie dałąm mu do zrozumienia, że nie wyjdę z gabinetu to łaskawie zrobił usg.
Zanim sie cos napisze trzeba pomyslec. Myslisz, ze Agnieszce jest latwo? Jeden lekarz tak podchodzi do tematu drugi inaczej. Nie zmienicie tego, to lekarz decyduje kiedy, gdzie i co zrobic. W szpitalu są procedury itp. Zamiast sie wspiwrac to dołujecie.

reklama
Do góry