Wygląda na to, że nareszcie trafiłaś w dobre ręce, mam nadzieję, że się tam Tobą i dzieciakami dobrze zaopiekują i wyprowadzą wszystko na prostą.Dostaje leki na zakrzepice w sumie zastrzyki i mam bardzo duza anemie tyle narazie wiem i lekarze powiedzieli ze prowadzący mnie zaniedbal.;/
reklama
G
gość _199
Gość
Zazdroszczę. U nas tak parno, że prawie padłam w BiedronceU mnie dzis pada[emoji26]taka jesienna pogoda!
Martynaa02
Fanka BB :)
U nas nie pada, ale też nie jest upalnie idealna pogoda dla ciężarnejU mnie dzis pada[emoji26]taka jesienna pogoda!
Mama po raz drugi👍
U mnie podobnieU nas nie pada, ale też nie jest upalnie idealna pogoda dla ciężarnej
Martynaa02
Ja wolę taką pogodę niż upały przynajmniej lepiej zniosłam wtedy poprzednią ciążęWitajcie dziewczyny, jaka cisza tutaj. Pewnie przez to, ze weekend. Korzystajcie z koncowki lata, zaraz bedzie szaro, buro i ponuro. Rodolek pyrka wiec czas na kawę.
U nas rosołek już gotowy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja wolę upały! Uwielbiam się opalac.Ja wolę taką pogodę niż upały przynajmniej lepiej zniosłam wtedy poprzednią ciążę
U nas rosołek już gotowy
G
gość _199
Gość
Też lubię ale w tym roku ciężko było się opalać przez brzuch. O dziwo nigdy się tak nie opalilam jak w te wakacje, gdzie głównie siedziałam w cieniuJa wolę upały! Uwielbiam się opalac.
reklama
ZawszeWięcej
Ja dzisiaj miałam sen że znalazłam się w szpitalu bo już rodziłam. Nagle pielęgniarka pyta się mnie czy mam wyprawkę i jakieś swoje rzeczy na oddział i wtedy mi się przypomniało że ja jeszcze nic nie kupiłam xD Podświadomość chyba działa bo ostatnio czytałam wątek o wyprawkach i czas się za to zabrać