reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
no oby to tylko krwiak. nie stresuj sie i odpoczywaj
ja jestem okropna i zaraz to zobaczycie mam glopi humor bo wlasnie zdalam ostatnia prace zaliczeniowa

.......... pod drzwiami

prosi to sie......

no ale to jaja i mam nadzieje ze zrozumiecie

a tak wogole kociary to poszczuje was zaras moim pikusiem. same koty kurna
Oj nie same koty ja ma trzy psy 😉 Clifford Zuzia I Ciapek

Dziewczyny, kopiuje posta Kasi, żebyście widziały na bieżąco, kto sie dopisal. Pod tymi kreskami ------- są osoby, ktore dopisalam ja teraz na wasze wnioski po poscie Kasi, ze odezwie sie jutro po poludniu. Dopisalam jak.leci, nie sprawdzając czy każda ma 2 tygodnie zaliczone, wiec jutro Kasia rzuci okiem i zdecyduje.
'
Będę sobie tworzyć listę i co jakiś czas dodawać zaktualizowaną, żeby dziewczyny widziały, że trzeba się zgłosić. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do listy to piszcie śmiało.

Listę prawdopodobnie oddaję jutro! Jak się komuś chce może posprawdzać czy dobrze zakwalifikowałam osoby. Wchodzimy w profil, następnie na czarnym pasku wpisy.

Przypominam, że przyjmowane są osoby z co najmniej 2 tygodniowym stażem w styczniówkach.

@Inka91
@Andzia155
@Renata.b2
@Pawlinka82
@Karoola2021
@marmolada90
@Annasol93
@kartkao
@ania.1982
@Laura_T
@JoannaMB
@Nika261
@Niqui
@Klaudiaxx
@Katrina666
@inkaby
@M@lly
@KasiaKar
@klucha09
@Kelikla
@JaMama1621
@Patka0000
@Olimpia123
@Angelika22
@MaagdaB
@Smerfetka_em
@Czarnanoc
@AtenaSA
@AnMil
@magda9104
@Mixme92
@daria_daria
@Paulinad
-----------

Anqua81
Balbinka1991
MalinkowaMlinkowa
justa_w
Ola1994
mi1979
D4ri4
Izkawalizka
Iwona3001
kat.
Ana_84
lenaDTR
A gdzie ja 😢

Matko! Normalnie sam zwierzyniec 🤣🤣🤣 spania nie mam to przeglądam forum i zamiast zdjęć fasolek czy brzuszków to same psy i nawet szczura widziałam 😂😂😂
Któraś tu nie znosi kotów, ja to może nie aż tak ale nigdy nie mogłam się z żadnym dotrzeć, a po rodzinie było ich trochę, nawet niektóre chciały mi oczy wydrapać wiec nie, nie i nie 😾😾😆
A co do piesków to jako dziecko zawsze chciałam mieć ale rodzice byli przeciwni a teraz niby mam warunki ale mój 5,5 letni syn jak tylko mijamy psa to rzuca mi się na ręce i krzyczy "nie jedz mnie" 😂😂😂😂😂

UWAGA!

Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj

Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
Ja poproszę! [emoji16]
Dziewczyny jestem po prywatnej wizycie. Zupełnie inne podejście. Wszystko widziałam a lekarz pokazywał mi części ciała bobasa. Wszystko opowiadał i odpowiadał na pytania. Prawdopodobnie to będzie dziewczynka [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Jedno body kupił tata a drugie córka dla dzidzi. Jestem już mega spokojna.
O jakie piękne wieści [emoji3059][emoji7] aż miło zerknąć [emoji4]
Chciałabym też napisać, że mimo tego, że niektóre z Was łapią się na te dwa tygodnie, ale nadal będą pisać tylko raz na ruski rok i mimo to nas podglądać na bieżąco (takie rzeczy też można sprawdzić) to ja będę wnioskować na forum prywatnym o usunięcie takich osób.

Ja wiem, że część z nas pracuje itp., ale nie oszukujmy się na odezwanie się kilka razy w tygodniu można znaleźć czas.

Proszę jeszcze te które jeszcze nie mają avatara/zdjęcie profilowego żeby go dodały, bo jest nas dużo i o wiele lepiej się kojarzy z kim się rozmawia dzięki tym grafikom. (przynajmniej mi) :wink:
Kasia jak żandarm na straży [emoji16][emoji16]

Nie dam rady dziś dojechać do końca [emoji85] ostatnio intensywne dni u mnie a w ciągu dnia padam jak dziecko.. Dobrje nocy mamuśki [emoji3590]

Na ta chwile już się oswoiłam trochę z ta myślą ale tak bliźniaki jednojajowe ;) I jak wspominasz początki ;)? Nie ukrywam ze ja się strasznie boje [emoji23][emoji85]
Pierwszy rok jak dla mnie bajka... maluchy jadły i spały, na spacerach nawet po 4h... wiadomo jakieś kolki czy bóle zębów były i trzeba było nosić. Bajgorzej dla mnie było w 2rż to uczenie chodzenia, mówienia, nie umiały sie same bawić, trzeba było ciagle pilnować bo wspinaczki po komodach sobie urzadzały a sprawność jeszcze nie taka. Teraz w okolicy 3rż bajka... bawią sie razem mama im nie potrzebna, no chyba że trzeba walczyć o zabawkę...
Maluszki dużo śpią bedziesz miala czas by się wszystkiego spokojnie nauczyć, chyba najwazniesze by wypracować sobie system i stały plan dnia. Czasem to bywa trudne jak masz dużo wizyt u lekarzy czy rehabilitacji, a przy bliźniakach to czesty temat. Moje ur w 32tc, wiec pierwsze pół roku to wizyty w poradniach 3-4razy w tygodniu, strasznie to rozwala plan dnia.
Ale wszystko jest do zrobienia, i tobie też napewno sie uda.

Ło matko człowiek pójdzie spać po 20 a tu forum wieczorem tętni życiem i ile nadrabiania ale fajnie bo nie śpię od 5. Chyba stresuje się przed prenatalnym dzis jak wytrzymać do 16:30 🤷‍♀️. Śniło mi się że lekarz po wiedział że widzi siusiaka 🙂. Zobaczymy czy zgodnie z moimi przeczuciami. A co do kotów też nigdy za nimi nie przepadałam ale odkąd dzieci prosiły o zwierzątko w domu i mąż tylko wyraził zgodę na kota bo pies to sam tyle godzin w domu szkoda psa i za dużo obowiązków. Wzięliśmy Sofi jak była malutka miał 5 tyg. I nie wyobrażam sobie już bez niej choć ile nam krwi napsuła zniszczyła mi skórzany narożnik ( ale byl nie wygodny i wymieniłam a że lubię zmieniać meble i wystrój także się cieszyłam 😁). Miłego dnia kochane ❤

reklama
Ło matko człowiek pójdzie spać po 20 a tu forum wieczorem tętni życiem i ile nadrabiania ale fajnie bo nie śpię od 5. Chyba stresuje się przed prenatalnym dzis jak wytrzymać do 16:30 🤷‍♀️. Śniło mi się że lekarz po wiedział że widzi siusiaka 🙂. Zobaczymy czy zgodnie z moimi przeczuciami. A co do kotów też nigdy za nimi nie przepadałam ale odkąd dzieci prosiły o zwierzątko w domu i mąż tylko wyraził zgodę na kota bo pies to sam tyle godzin w domu szkoda psa i za dużo obowiązków. Wzięliśmy Sofi jak była malutka miał 5 tyg. I nie wyobrażam sobie już bez niej choć ile nam krwi napsuła zniszczyła mi skórzany narożnik ( ale byl nie wygodny i wymieniłam a że lubię zmieniać meble i wystrój także się cieszyłam 😁). Miłego dnia kochane ❤
trzymam mocno kciuki daj koniecznie znać po ❤️ ja zawsze wszystkie wizyty mam dosyć późno, a prenatalne na 11;40 także może szybciej zleci 😆❤️

Do góry