reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja mam wizytę z położna w środę, idę na pobranie krwi i będzie mi mówić o karmieniu piersią, jakbym chciała rodzic itd ( w uk są zupełnie inne procedury) a 30.06 idę na pierwsze usg ( pierwsze które mi się należy ale byłam raz prywatnie) będę 13+1😃 nie mogę się doczekać ! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj 🤞🏼

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj 🤞

Co do tych prenatalnych jeszcze, mojego lekarza nie ma na tej liście ale widzę na stronie kliniki że piszą że lekarze maja uprawnienia do wykonywania badań prenatalnych, a zobaczyłam i z listy tylko jedna lekarka ma😮 dodatkowo on w swojej ofercie na znany lekarz też ma wpisane prenatalne. On jest bardzo dobrym specjalista, dzięki niemu zaszłam w ciążę, ale sama nie wiem co o tym myśleć... Jak mnie zapisze na prenatalne do siebie to głupio będzie mi zapytać o certyfikat tak szczerze 🙄

reklama
Dziewczyny, ja trochę z innej beczki
Zrobiła mi się opryszczka na ustach. 😭😭Myślicie, że mogę spokojnie stosować zovirax miejscowo czy dzwonić do gin?
Któraś stosowała w ciąży?

Do góry