Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wylecial mi teraz ogromny skrzep.. ale pielegniarki stwierdziły ze to tylko skrzep.. boli mnie brzuch jak okresowy.. zle to widzeDaj znać jak bedziesz cos wiedziala. Wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki
A jaką mialas wczesniej? Ktory to tc z miesiaczki?Beta wyszla 1500
Który tydzień ciąży? Miałaś już jakieś badanie bety? Jeśli tak to ile wynosiła i kiedy?Beta wyszla 1500
Nie wiem bp nie robilam bety, z miesiaczki 8 tydzA jaką mialas wczesniej? Ktory to tc z miesiaczki?
Tak ale ten ogromny skrzep jak kawal watroby?Który tydzień ciąży? Miałaś już jakieś badanie bety? Jeśli tak to ile wynosiła i kiedy?
To by odpowiadało obrazowi pęcherzyka. Może po prostu rośnie sobie spokojnie.
Nie załamuj się póki nic nie wiadomo na 100%
Aha, a usg robili? Najlepiej sprawdzic przyrost za 48hNie wiem bp nie robilam bety, z miesiaczki 8 tydz
Tak i ona widziala tylko pecherzyk..Aha, a usg robili? Najlepiej sprawdzic przyrost za 48h