reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

A ja Wam trochę zazdroszczę tych mdłości i objawów mnie oprócz balacych sutków jak dotkne nic nie dolega jakbym w ciąży nie była a że jestem jeszcze przed pierwsza wizyta to jakoś mnie to nie pociesza.

reklama
Ja różnie, raz mam momenty że na nic nie mam ochoty, a raz mam tak że ciągle głodna jestem... Zjadłam przed chwilą 3 tosty i dalej jestem głodna 🤦 nie mówiąc że ciągle mnie na słodkie bierze, nawet zaczęłam colę i soki popijać, a zawsze piłam głównie zwykła niegazowaną wodę... Nie wiem czy skoro mam ochotę to sobie pozwalać czy lepiej się hamować żeby potem jakiś cukier nie wyszedł w badaniach 🙄

Ostatnia edycja:
A ja Wam trochę zazdroszczę tych mdłości i objawów mnie oprócz balacych sutków jak dotkne nic nie dolega jakbym w ciąży nie była a że jestem jeszcze przed pierwsza wizyta to jakoś mnie to nie pociesza.
Mam dokładnie tak samo 😊 zero objawów i pomyśleć, że narzekałam w pierwszej ciąży na mdłości 🤣🤭 nawet wczoraj lekarzowi mówiłam, że jakoś dziwnie, tak bezobjawowo. 🙈

Hej dziewczyny, dziś odebrałam wynik bety z przed tygodnia ( niestety przez święto tak się przedłużyło oczekiwanie na wynik) wyszło 199 to był 4 tydzień (4+1)a normy na 4 tydz to 9,5-750 dziś znowu zrobiłam Ale wynik dopiero w czwartek . Progesteron miałam 15.55. Co myślicie??

Ja dziś po wizycie którą miałam o 12:00

Niby wszystko okey ale na ostatniej wizycie 29.05 wychodziło 7w2d a teraz 16.06 8w6d , ginekolog powiedział że o tydzień młodsza i to mnie martwi a tak po za tym wszystkie wyniki dobre..

Kolejna wizyta 30.06 g12:30
Prenatalne 08.07 g8:00
Mogę zapytać, jakie miałaś crl?

Jestem po wizycie. Według OM 8+6, a z USG mam 8+2. Wszystko ok, serduszko bije prawidłowo :). Za 2 tygodnie mam kontrolna wizytę, Pani Doktor zmierzy malucha i powie kiedy umówić się na prenatalne :)
Uf ... Ale już miałam stracha !! Cieszę się bardzo ! Gratulacje i spokojnych kolejnych 2 tygodni !! ❤🧡🧡

reklama
Do góry