Trzymam kciuki żeby tylko na strachu się skończyło!Koszmarne uczucie.. I mam w głębi duszy pretensje do szefowej, że zataila do tego czasu wszystkie informacje.. Jestem tu na trochę innych warunkach, co więcej podkreślałam jak bardzo zależy mi na bezpieczeństwie stąd osobny pokój itd, a o tym, że takie coś ma miejsce dowiedziałam się od innych pracownic które myślały że poinformowała mnie szefowa [emoji17]
reklama
Ja mam jakis slaby dzien dzisiaj. Glowa mnie boli, zapachy obiadu.dolatuja z.dolu od.tesciowej i mi.cofa wszystko. Na polu deszczowo, śpiąca pogoda. Zjedliśmy z synkiem ciacho na.pół, jeszcze z godzinka i do spania.
Zobacz załącznik 1134127
Też wczoraj robiłam ciasto z truskawkami, ale z ptasim mleczkiem i galaretką .... Taką miałam ochotę wczoraj, że zamiast małej blaszki zrobiłam duża, bo stwierdziłam że zjem od razu pół dopiero dzisiaj można jeść, a ja już ochotę straciłam do tego czeka w lodówce koktajl truskawkowy i deser jak mam zachciankę i nie zjem tego od razu to potem już nic z tego...a tak uwielbiam truskawki, zawsze cały rok na nie czekam... No nic, może przyjdzie mi jeszcze ochota dzisiaj
W moim przypadku powodem była kwarantannaTo ta kwarantanna haha widziałam memy jak z niej wyjdziemy w ciąży czy z rozwodem haha
asia333podlasie
Fanka BB :)
Jak u większości haha człowiek zwolnił tempo życia będzie bum ciąż w grudniu i styczniuW moim przypadku powodem była kwarantanna
asia333podlasie
Może coś na poprawę humoru w pochmurny dzień sprawdzalyscie kiedyś ten kalendarz? Mi się z synem sprawdziło mniej więcej kiedyś obliczalam rodzeństwo siebie męża itd też się sprawdza tylko na wiek trzeba patrzeć ukończony nie rocznikowi czyli np jak kończę 32 w listopadzie to patrzę 31 kiedy zaszłam w ciążę
No gdzie by nie spojrzeć mi chłopaczysko wychodziMoże coś na poprawę humoru w pochmurny dzień sprawdzalyscie kiedyś ten kalendarz? Mi się z synem sprawdziło mniej więcej kiedyś obliczalam rodzeństwo siebie męża itd też się sprawdza tylko na wiek trzeba patrzeć ukończony nie rocznikowi czyli np jak kończę 32 w listopadzie to patrzę 31 kiedy zaszłam w ciążę Zobacz załącznik 1134138
Delfina33
Początkująca w BB
Szanse na cud są ogromne - zobacz ile dziewczyn tu pisało że miały nawet silne krwawienia, a po USG okazywało się, że z dzieciątkiem wszystko ok, a pękł np. jakiś krwiak lub naczynko.. w ktorym tc jesteś? Jak przebiegały Twoje wcześniejsze wizyty - wszystko było ok?
Przepraszam jezeli już pisałaś, ale jest nas dużo i nie pamiętam..
Trzymam za Was kciuki!
Jestem w 10+2 wcześniej miałam tylko jedną wizytę z położną, do tej pory było wszystko dobrze. Miałam mdłości i szybko się męczyłam, obolałe piersi. Cieszyłam się z obiawów.
asia333podlasie
Mi teraz dziewczynka zobaczymy mogą potwierdzić dziewczyny te co mają już dzieci czy się sprawdziloNo gdzie by nie spojrzeć mi chłopaczysko wychodzi
reklama
MM_nowa
W pierwszej ciąży krwotok w 6tyg, tydzień szpital. Dostawałam Luteinę i nakaz leżenia. Krwawienia miałam 2 dni, potem już nic, nawet plamienia. Wchlonal mi się sam ok 17 tygodnia. Wstawałam tylko do WC.
Teraz to samo 6 tydzień, szpital. Ale mocniejszy krwotok. Dostałam zastrzyk na zatrzymanie krwawienia, potem plamienia miałam okolo tygodnia, potem 2 tygodnie spokój i znowu plamienia ciemną, starą krwią. Tym razem się oproznial, a nie wchłaniał. Ale dzięki temu, na wczorajszej wizycie po krwiaku praktycznie nie ma śladu. Dodatkowo biorę luteinę i duphaston.
W oby ciążach krwiaki większe od fasolki i to trzykrotnie. Podobno w tamtym momencie kiedy krwawiłam byłam przypadkiem beznadziejnym i miałam nie robić sobie nadzieji.
Nadzieja umiera ostatnia
Dziękuję