reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała w poprzedniej ciąży CC? Zastanawiam się jak
blizna będzie wyglądać jak już urośnie brzuch... czy ona się rozciągnie czy jak 🤔 lekarz mówił że przez bliznę mogą być różne dolegliwości w ciąży, ale wolałam nie dopytywać póki co jakie to dolegliwości, bo pewnie od razu bym je wszystkie miała na zawołanie🤦. A wczoraj zauważyłam, że z jednej strony zaczyna delikatnie ją wciągać jakby w głąb skóry 😁 jakby brzuch delikatnie urósł a blizna została bez zmian 🤔
Ja miałam cc i sama jestem ciekawa, jak będzie się zachowywała blizna w ciąży.

Też mam ogromne mdłości, zwłaszcza rano, ale nie tylko... wyczytałam gdzieś o zasadzie BART - banana, apples, rice, tost :) u mnie sprawdza się zwłaszcza tost - mogę jeść do oporu i mnie nie mdli.

Co do bety ja mialam dzien po dniu zrobiona na poczatku. To byl 5t3 prawie 7300 a dzien po juz prawie 14000. Progesterone wtedy mialam robiony I byl prawie 70. I tyle jak narazie. W srode ide do lekarza ale bedzie to krew I poslucham serducha na dopplerze. Nastepne usg 12-13 tydz
A no I usg 6t3d I krew ale w sumie to nawet nie zapytalam o wyniki. Tu jak jest ok z wynikami to nic ci nie mowila. Chyba ze cos nie tak. Nie ma ze biore wyniki do reki I szukam dziury w calym w dr Google. Sorry za to ale taka wlasnie moja opinia

reklama
Do góry