reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny, pomocy 😭😭😭 beta z dzisiaj 5389, a 28.05 1032. 26 było 417 więc wtedy przyrost był ładny. A teraz Przyrost jest zbyt niski 😭 wiem, że dopiero wartości z odstepem 48h mówią czy ciąża rozwija się prawidłowo ale już straciłam nadzieję 😓
Moja pierwsza beta 27.9 po 19 dniach "tylko" 1580 każdy kalkulator bhcg wyliczal ze poniżej normy, na usg wszystko w porzadku dzidziuś jest serduszko bije

Dziewczyny, to kiedy zaczęły Wam rosnąć te piersi w ciąży? U mnie prawie 7 miesiąc, a na razie jedynie bardzo bolą. Mam rozmiar 34B i mógłby trochę urosnąć 😂😂

Moja pierwsza beta 27.9 po 19 dniach "tylko" 1580 każdy kalkulator bhcg wyliczal ze poniżej normy, na usg wszystko w porzadku dzidziuś jest serduszko bije
A w którym tygodniu była ta beta 1580? I przy takiej wartości miałaś robione to USG na którym było serduszko????
Dziewczyny, ja już morze łez wylałam dzisiaj. Wiem ze natura wie co robi ale ja już tak pragnęłam tego Dzidziusia 😭

A w którym tygodniu była ta beta 1580? I przy takiej wartości miałaś robione to USG na którym było serduszko????
Dziewczyny, ja już morze łez wylałam dzisiaj. Wiem ze natura wie co robi ale ja już tak pragnęłam tego Dzidziusia 😭
To bylo 6tyg i 5 dni jak moja beta była ledwo 1580 i to byl wynik z 18.05 a 27.05 mialam usg niestety nie wiem jaka wtedy byla beta ale lekarz który robił usg był zachwycony tym ci widzi i bardzo gratulował, ale tak jak ty co sie wymartwilam to moje i tylko ja wiem , uwierz mi ze beta nie jest wyznacznikiem wszystkiego a przynajmniej jak widac w moim przypadku

To bylo 6tyg i 5 dni jak moja beta była ledwo 1580 i to byl wynik z 18.05 a 27.05 mialam usg niestety nie wiem jaka wtedy byla beta ale lekarz który robił usg był zachwycony tym ci widzi i bardzo gratulował, ale tak jak ty co sie wymartwilam to moje i tylko ja wiem , uwierz mi ze beta nie jest wyznacznikiem wszystkiego a przynajmniej jak widac w moim przypadku
Także glowa do gory trzymam kciuki, i postaraj sie trochę przestać myśleć bo to zle dla dzidziusia 😉

Ja dziś chodziłam w sukience ale trochę jest obcisła i widać. Muszę przejrzeć szafę bo w pon idę do pracy i nie chce by było widać póki nie powiem.

Piersi też urosły ale nie jakoś mega. Chodź tylko dwa staniki są wygodne reszta w kąt. Jeśli w środę ❤️ będzie bić to idę na zakupy w środę, piątek lub sobotę bo w mało co się mieszczę.
Jak tak czytam was dziewczyny to się zaczynam martwić.. Mi na początku trochę piersi urosly, a teraz stanęły w miejscu i ani nie tyje, a i w jeansach bez problemu wchodzę.. Tylko jak obiad zjem to muszę rozpiac.. Mdłości nie mam i nie miałam.. Ogólnie poza lekko większym biustem to prawie nic się u mnie nie zmieniło 😶

Jak tak czytam was dziewczyny to się zaczynam martwić.. Mi na początku trochę piersi urosly, a teraz stanęły w miejscu i ani nie tyje, a i w jeansach bez problemu wchodzę.. Tylko jak obiad zjem to muszę rozpiac.. Mdłości nie mam i nie miałam.. Ogólnie poza lekko większym biustem to prawie nic się u mnie nie zmieniło 😶
Jak dla mnie mozesz sie cieszyc, ja musialam leżeć nic nie robić do tego duphaston bralam no i przytylam tak ze w nic sie nie mieszcze 🙈, poprostu masakra 😕

reklama
Dziewczyny, to kiedy zaczęły Wam rosnąć te piersi w ciąży? U mnie prawie 7 miesiąc, a na razie jedynie bardzo bolą. Mam rozmiar 34B i mógłby trochę urosnąć 😂😂
Mi przez pierwsza ciąże nie urósł nic, nie miałam pokarmu po porodzie ale walczyłam z laktatorem i piersi urosły dopiero w 2 tygodniu po porodzie . Teraz tez mnie nie bolą i nic się nie dzieje, nie urosły nawet troszeczkę. Dzisiaj 8+6 wiec myśle, ze będzie tak jak przy pierwszej ciąży.

Do góry