JustynaUK
Fanka BB :)
Nie. Ani teraz, ani jak skończę kpMamy KP szczepicie się na COVID-19?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Ani teraz, ani jak skończę kpMamy KP szczepicie się na COVID-19?
NieMamy KP szczepicie się na COVID-19?
Ja zapisana na 15 czerwca Pfizerem bo najlepiej przebadany.Mamy KP szczepicie się na COVID-19?
ja dopiero jeżeli wprowadzą paszporty covidowe. wcześniej nie mam zamiaruMamy KP szczepicie się na COVID-19?
U nas niestety marchewka uczuliła i po banalnie była niespokojna więc też jest nie podpasowała czy jest tutaj jakiś maluszek z alergią pokarmową?
A używasz antykoncepcji??Właściwie test powinien wykryć chyba skoro by mnie od tego mdlilo.. sama nie wiem, a okropnie panikuje 2 tygodnie temu już myślałam, że okres dostanę bo brzuch bolał i miałam plamienie.. równie dobrze to mogło być plamienie implementacyjne
Karmię. Ginekolog mówił pod koniec marca, że wszystko wyciszone narazie, ale w każdej chwili może na nowo organizm zaczac cykl...A używasz antykoncepcji??
Ty kp czy nie ?