reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Moje życie powinno mieć status to skomplikowane :D wcześniej mieszkałam w Warszawie tam miałam znajomych babcie rodzinę ale ze ja chciałam spróbować czegos innego wyprowadziliśmy się nagle w miesiąc bo ja tu już nie chce mieszkać i mam koleżankę z którą widzieliśmy się non stop ale ma teraz faceta i widzę się raz na miesiąc. Zastanawiam się nad powrotem na stare śmieci bo tu nikogo nie mamy tak naprawdę . A termin mam na 18 stycznia więc jeszcze tydzień. Teraz tylko dostaje pytania i wiadomości czy już urodziłam.
A to juz norma co do tych pytan czy urodzilam, ale sobie tłumaczę w ten sposób, ze poprostu sie martwią.

reklama
Właściwie to hipotrofii już nie mogą zdiagnozować, bo waga im dziś wyszła 2800g, w czwartek było 2600 więc coś ktorys sprzęt miesza.. z usg 37tc+3 Ale jednak 3 tygodnie mniejszy brzuszek jest..
U mnie jest teraz dziwnie... niby 2 tygodnie różnicy w czwartek gdy byłam u gin 37+0 Z wymiarów wyszło 2790g i brzuszek podrosl ale podobno główka mniejsza... Ale powiedziała że to zapewne dlatego że bardzo nisko już jest i dokładnie nie może zmierzyć. A dzisiaj na "odchodne " w szpitalu lekarz zmierzył (37+ 4) I miała podobno 2580g czyli wychodzi że mniejsza o prawie 3 tygodnie... I to samo powiedział że brzuszek większy niż główka... Ale jak patrzyłam to w szpitalu bardzo niedokładnie i szybko zbadał. Byłam Max 5 minut 🙈

Na szczęście jestem już w domu... Czekam aż coś się zadzieje A jak nie to 18 idę i będą wywoływać - cukrzyca ciążowa

reklama
Do góry