ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Ja mam na 25, a już mam skurcze i te plamienie jednorazowe. Byle do 1 stycznia, potem mogę rodzic
no właśnie tak chciałam wytrzymać do 1 chociaż xD długo to już u Ciebie trwa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na 25, a już mam skurcze i te plamienie jednorazowe. Byle do 1 stycznia, potem mogę rodzic
Plamienie raz jak wspominałam, ale skurcze to tak z dwa tygodnie, lekarz mówi że wszystko zamknięte szyjka długa i nic nie zwiastuje porodu szybkiego, więc ufam temu co mówino właśnie tak chciałam wytrzymać do 1 chociaż xD długo to już u Ciebie trwa?
Plamienie raz jak wspominałam, ale skurcze to tak z dwa tygodnie, lekarz mówi że wszystko zamknięte szyjka długa i nic nie zwiastuje porodu szybkiego, więc ufam temu co mówi
A tobie co lekarz mówił na ostatniej wizycie ?
Nogi trzymany razem i czekamy do stycznia, niewiele zostałoPowiedział dokładnie to samo. Szyja długa, zamknięta i na pewno nie urodze w grudniu. Trzymam za słowo
To troche za szybko na czop.Na 17 stycznia dopiero... także myślałam, że jeszcze czas na jakieś takie akcje.
SeniJa wczoraj dalam czadu z jedzeniem dzisiaj tak po troszku ale ciezko sobie odmowic
Do porodu mam dlugi tshirt a po porodzie 3 koszule do karmienia spakowane chociaz zobaczymy czy wszystkie wykorzystam nie moglam sie zdecydowac ktora wziac.
Co do podkladow to nawet nie pamietam jakie mam ale chyba belle wlasnie
Raczej nie, czop może odejść nawet kilka tygodni przed porodem, a może odejść kilka godzin przed może być tak że odejście od razu cały a może odchodzić w kawałkach powoliTo troche za szybko na czop.
Eh ja też coś czuję, że będzie szybciej,.bo boli mnie brzuch niesamowicie, dół pleców to samo coś te nasze styczniowe dzieci pchają się za bardzo na świat.Dziewczyny, czuje że urodze szybciej codziennie rano idę do toalety z obawą że wody mi odejdą (tak było w przypadku mojego pierwszego porodu). Śpię w dzień bardzo dużo od jakiś 3ch dni (nigdy tak nie miałam, nawet na początku ciąży). Brzuch jest już nisko. W przeciągu 2ch dni dwie niezależne osoby powiedziały mi że rozkwitłam właśnie teraz... że bardzo ładnie wyglądam. Czuje że indukcja potrzebna nie będzie za 3 tygodnie liczę tylko że będzie chciała wyjść po 6 stycznia dziś 35+2