reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
no właśnie tak chciałam wytrzymać do 1 chociaż xD długo to już u Ciebie trwa?
Plamienie raz jak wspominałam, ale skurcze to tak z dwa tygodnie, lekarz mówi że wszystko zamknięte szyjka długa i nic nie zwiastuje porodu szybkiego, więc ufam temu co mówi 😁
A tobie co lekarz mówił na ostatniej wizycie ?

Plamienie raz jak wspominałam, ale skurcze to tak z dwa tygodnie, lekarz mówi że wszystko zamknięte szyjka długa i nic nie zwiastuje porodu szybkiego, więc ufam temu co mówi 😁
A tobie co lekarz mówił na ostatniej wizycie ?

Powiedział dokładnie to samo. Szyja długa, zamknięta i na pewno nie urodze w grudniu. Trzymam za słowo :D

Dziewczyny, czuje że urodze szybciej 😁 codziennie rano idę do toalety z obawą że wody mi odejdą (tak było w przypadku mojego pierwszego porodu). Śpię w dzień bardzo dużo od jakiś 3ch dni (nigdy tak nie miałam, nawet na początku ciąży). Brzuch jest już nisko. W przeciągu 2ch dni dwie niezależne osoby powiedziały mi że rozkwitłam właśnie teraz... że bardzo ładnie wyglądam. Czuje że indukcja potrzebna nie będzie za 3 tygodnie :) liczę tylko że będzie chciała wyjść po 6 stycznia :p dziś 35+2

reklama
Dziewczyny, czuje że urodze szybciej 😁 codziennie rano idę do toalety z obawą że wody mi odejdą (tak było w przypadku mojego pierwszego porodu). Śpię w dzień bardzo dużo od jakiś 3ch dni (nigdy tak nie miałam, nawet na początku ciąży). Brzuch jest już nisko. W przeciągu 2ch dni dwie niezależne osoby powiedziały mi że rozkwitłam właśnie teraz... że bardzo ładnie wyglądam. Czuje że indukcja potrzebna nie będzie za 3 tygodnie :) liczę tylko że będzie chciała wyjść po 6 stycznia :p dziś 35+2
Eh ja też coś czuję, że będzie szybciej,.bo boli mnie brzuch niesamowicie, dół pleców to samo 😒 coś te nasze styczniowe dzieci pchają się za bardzo na świat.

Do góry