reklama
Dziewczyny, nie wiem czy to pytanie już było, ale miałyście jakąś specjalną koszulę do porodu? czy po prostu dłuższy tshirt? i potem na pobyt w szpitalu koszule do karmienia? ile sztuk?
jakie podkłady poporodowe polecacie? bella podobno są słabe?
Magdalena5
Zaangażowana w BB
Ja wczoraj dalam czadu z jedzeniem dzisiaj tak po troszku ale ciezko sobie odmowic
Do porodu mam dlugi tshirt a po porodzie 3 koszule do karmienia spakowane chociaz zobaczymy czy wszystkie wykorzystam nie moglam sie zdecydowac ktora wziac.
Co do podkladow to nawet nie pamietam jakie mam ale chyba belle wlasnie
Do porodu mam dlugi tshirt a po porodzie 3 koszule do karmienia spakowane chociaz zobaczymy czy wszystkie wykorzystam nie moglam sie zdecydowac ktora wziac.
Co do podkladow to nawet nie pamietam jakie mam ale chyba belle wlasnie
ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzisiaj na papierze po południu zauważyłam delikatnie różowy śluz, a teraz już bardziej brązowy (nie ma go dużo). Lekarz dopiero za tydzień ale jak coś to podjadę na izbę do szpitala. Nie mam skurczy, brzuch zaboli od czasu do czasu jak na miesiączkę, ruchy czuję normalnie. Czy to może być skracająca się szyjka? Odchodzi powoli czop? Zmartwiłam się...
G
gość _199
Gość
tez miałam takie coś, to chyba czop, lekarz mi mówił, że teraz mogą pojawiać się plamienia. U mnie jednorazowa sytuacja, więc nie byłam z ttym u lekarza ani na izbie.Dziewczyny, dzisiaj na papierze po południu zauważyłam delikatnie różowy śluz, a teraz już bardziej brązowy (nie ma go dużo). Lekarz dopiero za tydzień ale jak coś to podjadę na izbę do szpitala. Nie mam skurczy, brzuch zaboli od czasu do czasu jak na miesiączkę, ruchy czuję normalnie. Czy to może być skracająca się szyjka? Odchodzi powoli czop? Zmartwiłam się...
ZawszeWięcej
tez miałam takie coś, to chyba czop, lekarz mi mówił, że teraz mogą pojawiać się plamienia. U mnie jednorazowa sytuacja, więc nie byłam z ttym u lekarza ani na izbie.
Dziękuję za odpowiedź. Poczekam do rana i zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
3 koszule, plus podklady opakowanie.Dziewczyny, nie wiem czy to pytanie już było, ale miałyście jakąś specjalną koszulę do porodu? czy po prostu dłuższy tshirt? i potem na pobyt w szpitalu koszule do karmienia? ile sztuk?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Na kiedy masz termin?
Dziewczyny, dzisiaj na papierze po południu zauważyłam delikatnie różowy śluz, a teraz już bardziej brązowy (nie ma go dużo). Lekarz dopiero za tydzień ale jak coś to podjadę na izbę do szpitala. Nie mam skurczy, brzuch zaboli od czasu do czasu jak na miesiączkę, ruchy czuję normalnie. Czy to może być skracająca się szyjka? Odchodzi powoli czop? Zmartwiłam się...
ZawszeWięcej
Na kiedy masz termin?
Na 17 stycznia dopiero... także myślałam, że jeszcze czas na jakieś takie akcje.
reklama
G
gość _199
Gość
Ja mam na 25, a już mam skurcze i te plamienie jednorazowe. Byle do 1 stycznia, potem mogę rodzicNa 17 stycznia dopiero... także myślałam, że jeszcze czas na jakieś takie akcje.