reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Tak. Mam od kilku dni wieczorem bóle takie a'la miesiączkowe podbrzusza i trochę pleców na dole. Mam nadzieję, że to dlatego, że się wszystko przygotowuje a nie, że przedwczesny poród.... Właściwie to nie boli aż tak tylko uciska.Dziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Mama po raz drugi👍
Tak czasami w ciągu dnia. Macica chyba się ćwiczyDziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja nic takiego nie mam.Dziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Magdalena5
Zaangażowana w BB
Ja tak mam juz dosc dlugo bo od 28 tyg dlatego lezec, lezec, lezecDziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Malinowa_959
Miewam. Czasem też nie mogę uspokoić myśli czy coś się dzieje czy sobie po prostu macica ćwiczy albo... młodzież ćwiczy, a już miejsca nie ma mąż mi wczoraj powiedział, że od tygodnia czuje, że już zaczynam sie denerwować i to widaćDziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
ZawszeWięcej
Dziewczyny czy też macie twarde brzuchy i bóle podbrzusza,A bardziej pobolywanie,bo w sumie to nie boli jakoś konkretnie.
Tak, też tak mam. Powiedziałam o tym mojej prowadzącej dzisiaj na wizycie i powiedziała, że to normalne - macica ćwiczy.
reklama
Magdalena5
Zaangażowana w BB
O jezu u mnie dramat zasypianie mi zajmuje mniej wiecej 2h i budze sie czesto i znow nie moge zasnac. Myslalam, ze teraz bede sie wysypiac bo pozniej bedzie ciezkoA jak dziewczyny spicie? Bo u mnie ciężko.
Szykuje sie wlasnie do mojej gin na wizyte mam stresik troszke mam nadzieje, ze nic tam sie nie szykuje na najblizsze dni do porodu