reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam wrażenie, że im bliżej porodu tym tych wizyt mam więcej i badań też. Od następnego tygodnia zaczynam już maraton KTG - 2 razy w tygodniu aż do porodu plus standardowe wizyty już co tydzień. Więc bardzo wyczekuje tej ostatniej wizyty :D
To ja mam 7 stycznia, umówimy cesarkę i raczej to by było na tyle, Bo ok 18-25 styczeń będzie cięcie.
Mi póki co nic o ktg nie mówił, więc nie wiem czy w ogóle będę miała. Ale cholernie się cieszę że to już koniec, nie znoszę lekarzy i tych wizyt 🙈

reklama
To ja mam 7 stycznia, umówimy cesarkę i raczej to by było na tyle, Bo ok 18-25 styczeń będzie cięcie.
Mi póki co nic o ktg nie mówił, więc nie wiem czy w ogóle będę miała. Ale cholernie się cieszę że to już koniec, nie znoszę lekarzy i tych wizyt 🙈

Ja tak trochę lubię a trochę nie ;p lubię oglądać małą na USG ale całe to szykowanie, wyjazd do szpitala na pół dnia to jednak jest męczące. KTG mam w szpitalu gdzie będę rodzić więc jakby co to mnie po prostu zostawiają. Podoba mi się ta opcja i jestem spokojniejsza. Wczoraj byłam na wizycie u ordynatora oddziału i zrobił na mnie takie wspaniałe wrażenie, że mogłabym urodzić już xD A jego słowa mnie aż zatkały: Czekamy na Was o każdej porze dnia i nocy :)

Ja tak trochę lubię a trochę nie ;p lubię oglądać małą na USG ale całe to szykowanie, wyjazd do szpitala na pół dnia to jednak jest męczące. KTG mam w szpitalu gdzie będę rodzić więc jakby co to mnie po prostu zostawiają. Podoba mi się ta opcja i jestem spokojniejsza. Wczoraj byłam na wizycie u ordynatora oddziału i zrobił na mnie takie wspaniałe wrażenie, że mogłabym urodzić już xD A jego słowa mnie aż zatkały: Czekamy na Was o każdej porze dnia i nocy :)
U mnie wizyta trwa 15 minut, więc jakoś specjalnie się na nią nie szykuje, w kolejce też nie czekam, więc jest spoko :D
Zazdroszczę ordynatora, u mnie jest stary głupi dziad 😁

Ja mam wrażenie, że im bliżej porodu tym tych wizyt mam więcej i badań też. Od następnego tygodnia zaczynam już maraton KTG - 2 razy w tygodniu aż do porodu plus standardowe wizyty już co tydzień. Więc bardzo wyczekuje tej ostatniej wizyty :D
Ja tak samo :) też mam wizyty już co dwa tygodnie, lub półtora zależy jak dni świąteczne wypadają :) i też mam chodzić na KTG :) ahhhh.. jak patrzę w kalendarz to zostało Nam na prawdę nie wiele i za chwilę się spotykamy na świecie 😍

reklama
Do góry