Jeszcze takich nie miałam...Ja nie mam i w 1 ciąży w ogóle nie miałam. Jak boli to podobno najlepiej iść pod prysznic, starać sie jakos rozluźnić
Co do prania tez wszystko piorę, nawet koszule swoje w płynie dziecięcym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze takich nie miałam...Ja nie mam i w 1 ciąży w ogóle nie miałam. Jak boli to podobno najlepiej iść pod prysznic, starać sie jakos rozluźnić
A jakie masz objawy? Bo mnie np boli spojenie jak wstaje z łóżka ale przy chodzeniu tak mniej.Dziewczyny czy któraś z was ma może podejrzenie rozejścia spojenia łonowego? Mi lekarze mówią, że teraz w 32tc i tak nic nie zrobimy i nie ma tego jak zbytnio zgiagnozować więc mam po prostu czekać :/ potem zrobić usg i ewentualnie zaświadczenie od ortopedy na cc w 38tc... Strasznie mnie to czekanie i bezczynność denerwuje :/
OdważnaśTak, już kupiłam wszystko zobaczymy jak to będzie.
Bol przy wstawaniu, próbie obrocenia z boku na bok w nocy (jak mam złączone nogi to nie ma problemu ) przy obroceniu się jak coś robię np w kuchni tak stopami prostopadle to chyba najbardziej.. przy chodzeniu czasem tylko zakluje. Po schodach też w miarę da się.A jakie masz objawy? Bo mnie np boli spojenie jak wstaje z łóżka ale przy chodzeniu tak mniej.
Czemu? Nie może być aż tak źle.Odważnaś
A boli wql tragedia jest opieka w tym szpitalu wszystko maja gdzies nie mam.laktatora to kaza mi kupic koncowke za. 40 zl albo recznie reka sciagac mialam dzis wyjsc,ale chyba za duzo wyszlo i nie wyjde;/wole w domu dojsc do siebie i dowozic tu mleko dziewczynki tylko widze przez szybke oddychają same 2140 i 2240 g@Agnieszka2929 jak tam u Ciebie?
Gratulacje. Co tak długo się nie odzywałaś? Ile będą w szpitalu ? Pokaż zdjęcia bombelkowA boli wql tragedia jest opieka w tym szpitalu wszystko maja gdzies nie mam.laktatora to kaza mi kupic koncowke za. 40 zl albo recznie reka sciagac mialam dzis wyjsc,ale chyba za duzo wyszlo i nie wyjde;/wole w domu dojsc do siebie i dowozic tu mleko dziewczynki tylko widze przez szybke oddychają same 2140 i 2240 g
Sa w inkubatorze i nie mozna robic zdj,bo aparatura niewiadomo ile będą.Nie odzywalam sie,bo ledwo żyje nie sluzy mi to cc strasznie dopiero zaczynam jakos chodzic,ale itak mdleje.Gratulacje. Co tak długo się nie odzywałaś? Ile będą w szpitalu ? Pokaż zdjęcia bombelkow