reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziwne, że oni tak spokojnie do tego podchodzą. Moim zdaniem powinnaś przygotować się na to, że będzie cc jak nie dziś to w poniedziałek najpóźniej bo wtedy pewnie przyjdzie ktoś decyzyjny...
Mi nawet ciśnienie nie obnizaja tabl od kilku dni mam kolo 150..te tez maja skaczace i znikające. W 1 noc i takie cyrki

W pon bedzie ordynator ja jestem na położniczym a powinnam byc na perinatologi bo tam wszystko wiedza zabral lekarz moja teczke bo przyszedl stamtad rozwarcie niby na 1 cm a on ze rodzilam to tak moze byc taaa sama sobie je zrobilam i z tym chodze a sluz z krwia caly czas ucieka ..

reklama
Do góry