Z
zmiana8.2
Gość
No I dobrze.Wkladke mi dali poporodowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No I dobrze.Wkladke mi dali poporodowa
To dobrze trafiłaś. W moim powiatowym jeden lekarz na dwa oddziały i jedna położna w weekend [emoji15]No chyba tak to jest w większych miastach, jednak w małym mieście, to mamy nasrane tych ginekologów i innych specjalistów więc jest w czym wybierać.
Czekam na obchod ale boli ;/ktg wyszlo zle kreca sie skacze im tetno nospa nie pomogla takze wesoloAgnieszka, w sumie dobrze, że akurat jesteś w szpitalu jak to się zaczęło dziać, bo w domu dopiero nie byłoby wiadomo co robić. Trzymaj się!
Powiedz im a dadzą Ci lignine chociaż po co się meczycJest tego pelno juz 2 majtki sb ubrudzilam no chyba chusteczke sobie tam wloze...
Dali mi ta poporodowaPowiedz im a dadzą Ci lignine chociaż po co się meczyc
Dziwne, że oni tak spokojnie do tego podchodzą. Moim zdaniem powinnaś przygotować się na to, że będzie cc jak nie dziś to w poniedziałek najpóźniej bo wtedy pewnie przyjdzie ktoś decyzyjny...Czekam na obchod ale boli ;/ktg wyszlo zle kreca sie skacze im tetno nospa nie pomogla takze wesolo
Mi nawet ciśnienie nie obnizaja tabl od kilku dni mam kolo 150..te tez maja skaczace i znikające. W 1 noc i takie cyrkiDziwne, że oni tak spokojnie do tego podchodzą. Moim zdaniem powinnaś przygotować się na to, że będzie cc jak nie dziś to w poniedziałek najpóźniej bo wtedy pewnie przyjdzie ktoś decyzyjny...