Agnieszka2929
Fanka BB :)
Nie nikogo nie bylo czekamA byl ktos u Ciebie I cos mowil juz teraz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nikogo nie bylo czekamA byl ktos u Ciebie I cos mowil juz teraz?
Lekarz mowi ze czop raczej i to rozpieranie i bol brzucha ..I tak powinni zrobić USG i sprawdzić czy to czop i skąd ta krew czy to nie łożysko przecież jak się odkleić to tragedia.
Mogliby ruszyć dupę bo zaraz sama urodzisz a nie przez CCPołożna mowila że pewnie zrobia usg teczke zbrali ja tu z bolu nie moge;/i głodna
Ale mnie wkxxxcxx cos takiego.Mogliby ruszyć dupę bo zaraz sama urodzisz a nie przez CC
Chyba na to licząMogliby ruszyć dupę bo zaraz sama urodzisz a nie przez CC
A masz skurcze,czy jednostajny bòl?Chyba na to liczą
No brzuch mi twardnieje i mam bole miesiaczkowe byl obchod mam miec badanie usg znow ktg i dopiero wtedy powiedzą czy moge jesc obok tez sa blizniaki i tez ma to samoA masz skurcze,czy jednostajny bòl?
No to daj znac po badaniach.No brzuch mi twardnieje i mam bole miesiaczkowe byl obchod mam miec badanie usg znow ktg i dopiero wtedy powiedzą czy moge jesc obok tez sa blizniaki i tez ma to samo