reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A mnie przenoszą do innego szpitala mam za duże białko i ciśnienie zaczęło mi skakać, w razie mieli by mi robić cc to w tym drugim szpitalu mają lepszy sprzęt dla wczesniakow
Trzymaj się, będzie wszystko ok ❤️ ile maleństwo już waży?

Ja nadal nie umiem znaleźć sensownego łóżeczka ani fotelika. Może wy coś polecieć ? Łóżeczko 70x140, a fotelik jakiś dobry w przystępnej cenie bez bazy.

Trzymaj się, będzie wszystko ok ❤️ ile maleństwo już waży?

Ja nadal nie umiem znaleźć sensownego łóżeczka ani fotelika. Może wy coś polecieć ? Łóżeczko 70x140, a fotelik jakiś dobry w przystępnej cenie bez bazy.
Mały wazy 1950 kg, właśnie zaczął mi się 33 tydz

Walizkę podzieliłam na pół z jednej strony moje rzeczy a z drugiej dziecka. W dodatkowej małej torbie pampersy przekąski woda to co się szybciej zużyje i będę mogła ją złożyć i schować
Skomplikowane jest to wszystko 🤣 pakowanie się do szpitala jest wymagające jak pakowanie się na podroz autostopem 😩
Boje sie ,że mi czegoś zabraknie, a teraz nie ma tych wizyt i nie wiem co zrobię ;/

Skomplikowane jest to wszystko 🤣 pakowanie się do szpitala jest wymagające jak pakowanie się na podroz autostopem 😩
Boje sie ,że mi czegoś zabraknie, a teraz nie ma tych wizyt i nie wiem co zrobię ;/
Odwiedzin nie ma ale paczki można przekazywać a mówiłaś że szpital masz 10 min piechotą to mąż chyba Ci przyniesie co zabraknie

reklama
Ja drugi raz pakowałam a zastanawiam się czy wszystko naszykowałam. Odwiedzin nie ma ale paczkę mąż może zostawić jakby czegoś zabrakło.

Do góry