reklama
G
gość _199
Gość
Trzymaj się, będzie wszystko ok ile maleństwo już waży?A mnie przenoszą do innego szpitala mam za duże białko i ciśnienie zaczęło mi skakać, w razie mieli by mi robić cc to w tym drugim szpitalu mają lepszy sprzęt dla wczesniakow
Ja nadal nie umiem znaleźć sensownego łóżeczka ani fotelika. Może wy coś polecieć ? Łóżeczko 70x140, a fotelik jakiś dobry w przystępnej cenie bez bazy.
Mały wazy 1950 kg, właśnie zaczął mi się 33 tydzTrzymaj się, będzie wszystko ok ile maleństwo już waży?
Ja nadal nie umiem znaleźć sensownego łóżeczka ani fotelika. Może wy coś polecieć ? Łóżeczko 70x140, a fotelik jakiś dobry w przystępnej cenie bez bazy.
asia333podlasie
Fanka BB :)
A jakie masz obecnie ciśnienie? I ile dopegytow ?A mnie przenoszą do innego szpitala mam za duże białko i ciśnienie zaczęło mi skakać, w razie mieli by mi robić cc to w tym drugim szpitalu mają lepszy sprzęt dla wczesniakow
Walizkę podzieliłam na pół z jednej strony moje rzeczy a z drugiej dziecka. W dodatkowej małej torbie pampersy przekąski woda to co się szybciej zużyje i będę mogła ją złożyć i schowaćOsobno siebie i dziecko spakowałas?
G
gość _199
Gość
Skomplikowane jest to wszystko pakowanie się do szpitala jest wymagające jak pakowanie się na podroz autostopemWalizkę podzieliłam na pół z jednej strony moje rzeczy a z drugiej dziecka. W dodatkowej małej torbie pampersy przekąski woda to co się szybciej zużyje i będę mogła ją złożyć i schować
Boje sie ,że mi czegoś zabraknie, a teraz nie ma tych wizyt i nie wiem co zrobię ;/
150/100 ciśnienie a leki dopiero dzisiaj dostałam 4x na dzieńA jakie masz obecnie ciśnienie? I ile dopegytow ?
asia333podlasie
Aha dziwne że dopiero dziś dali leki bo one zaczynają działać po tyg tak to ciężko nimi zbic150/100 ciśnienie a leki dopiero dzisiaj dostałam 4x na dzień
asia333podlasie
Odwiedzin nie ma ale paczki można przekazywać a mówiłaś że szpital masz 10 min piechotą to mąż chyba Ci przyniesie co zabraknieSkomplikowane jest to wszystko pakowanie się do szpitala jest wymagające jak pakowanie się na podroz autostopem
Boje sie ,że mi czegoś zabraknie, a teraz nie ma tych wizyt i nie wiem co zrobię ;/
reklama
Ja drugi raz pakowałam a zastanawiam się czy wszystko naszykowałam. Odwiedzin nie ma ale paczkę mąż może zostawić jakby czegoś zabrakło.Skomplikowane jest to wszystko pakowanie się do szpitala jest wymagające jak pakowanie się na podroz autostopem