reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ale u mnie dopiero hit, bo tą krew do glukometru w szpitalu to z żyły pobrała przy okazji pobierania morfologii [emoji23]

No to chyba dobrze ? Mi tez tak robiły zeby nie kłuć palca 🙂 dla Nas mniej bólu 😉

Boli mnie normalnie przód dolnej pani juz wyczytałam ze może być rozejście spojenia łonowego 😕 zapisałam się na piątek do fizjoterapeuty uroginekologicznego nie dość ze sprawdzi rozejście mięśni brzucha itp to przy okazji dopytam jakie maści na bliznę po cc i jak ja mobilizować i od kiedy zacząć to robić 🙂

U mnie w szpitalu przy bliźniakach jest cc z automatu, nie wyobrażam sobie nawet ile ryzykuje się rodząc sn w takiej sytuacji
Raczej robią CC przy bliźniakach. Ale jak kobieta mocno chce SN i wszystko jest ok to dają możliwość. Moja koleżanka urodziła bliźniaki naturalnie, bo bardzo jej zależało, żeby tak rodzić. Ja bym nie ryzykowała

reklama
Jeszcze półtora miesiąca i właśnie zaczynam panikować z tą cesarka... Na własne życzenie sobie to zgotowalam, ja jestem taką panikarą, jak ja to przeżyje.

Do góry