reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

ciąża nie jest starsza, tylko dziecko większe. Przecież nie mogłam mieć owulki w czasie okresu. Skoro lekarz prowadzący i z prenatalnych mówi, że dziecko jest duże to coś w tym musi być. Chyba się znają [emoji23]
Jestem zdziwiona troche bo to dopiero 6 miesiac i wszystko moze sie zmienic. Jak i ułożenie tak i waga, a kiedy masz teraz usg?

reklama
Powiedzcie mi jak u Was jest z ruchami dziecka? Ja jestem w 28 tyg i od dwóch dni Maleńka jest bardzo spokojna aż mnie to martwi. Wcześniej była bardzo aktywna... Nie wiem co mam myśleć. To moja pierwszą ciąża na tak wysokim etapie.

Powiedzcie mi jak u Was jest z ruchami dziecka? Ja jestem w 28 tyg i od dwóch dni Maleńka jest bardzo spokojna aż mnie to martwi. Wcześniej była bardzo aktywna... Nie wiem co mam myśleć. To moja pierwszą ciąża na tak wysokim etapie.
U mnie od ponad tygodnia ruchy są ledwo wyczuwalne. Byłam na usg żeby to sprawdzić i okazało się, że mała się obróciła i w dodatku jak kopie to wszystko w łożysko idzie i mi to amortyzuje. Jeśli czujesz się zaniepokojona to zadzwoń do lekarza, bo powody mogą być różne. A może po prostu już ma coraz mniej miejsca ;)

Dziewczyny wiem, że temat się już pojawiał, ale nie będę klikać tylu stron ;) co na grypę w ciazy? Martwię się gorączką najbardziej..

U mnie od ponad tygodnia ruchy są ledwo wyczuwalne. Byłam na usg żeby to sprawdzić i okazało się, że mała się obróciła i w dodatku jak kopie to wszystko w łożysko idzie i mi to amortyzuje. Jeśli czujesz się zaniepokojona to zadzwoń do lekarza, bo powody mogą być różne. A może po prostu już ma coraz mniej miejsca ;)

Dziewczyny wiem, że temat się już pojawiał, ale nie będę klikać tylu stron ;) co na grypę w ciazy? Martwię się gorączką najbardziej..
Dzięki wielkie 😏 w poniedziałek mam wizyt.

A oprócz garaczki inne objawy?

reklama
Do góry