reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

ciąża nie jest starsza, tylko dziecko większe. Przecież nie mogłam mieć owulki w czasie okresu. Skoro lekarz prowadzący i z prenatalnych mówi, że dziecko jest duże to coś w tym musi być. Chyba się znają [emoji23]
Jestem zdziwiona troche bo to dopiero 6 miesiac i wszystko moze sie zmienic. Jak i ułożenie tak i waga, a kiedy masz teraz usg?

reklama
Powiedzcie mi jak u Was jest z ruchami dziecka? Ja jestem w 28 tyg i od dwóch dni Maleńka jest bardzo spokojna aż mnie to martwi. Wcześniej była bardzo aktywna... Nie wiem co mam myśleć. To moja pierwszą ciąża na tak wysokim etapie.

Powiedzcie mi jak u Was jest z ruchami dziecka? Ja jestem w 28 tyg i od dwóch dni Maleńka jest bardzo spokojna aż mnie to martwi. Wcześniej była bardzo aktywna... Nie wiem co mam myśleć. To moja pierwszą ciąża na tak wysokim etapie.
U mnie od ponad tygodnia ruchy są ledwo wyczuwalne. Byłam na usg żeby to sprawdzić i okazało się, że mała się obróciła i w dodatku jak kopie to wszystko w łożysko idzie i mi to amortyzuje. Jeśli czujesz się zaniepokojona to zadzwoń do lekarza, bo powody mogą być różne. A może po prostu już ma coraz mniej miejsca ;)

Dziewczyny wiem, że temat się już pojawiał, ale nie będę klikać tylu stron ;) co na grypę w ciazy? Martwię się gorączką najbardziej..

U mnie od ponad tygodnia ruchy są ledwo wyczuwalne. Byłam na usg żeby to sprawdzić i okazało się, że mała się obróciła i w dodatku jak kopie to wszystko w łożysko idzie i mi to amortyzuje. Jeśli czujesz się zaniepokojona to zadzwoń do lekarza, bo powody mogą być różne. A może po prostu już ma coraz mniej miejsca ;)

Dziewczyny wiem, że temat się już pojawiał, ale nie będę klikać tylu stron ;) co na grypę w ciazy? Martwię się gorączką najbardziej..
Dzięki wielkie 😏 w poniedziałek mam wizyt.

A oprócz garaczki inne objawy?

reklama
Do góry