reklama
Ja mam narazie pake ubran ale to wszystko trzeba uprac poprasowac. nie wiem tez jak to wszystko ogarnę... reszty nie mam.
Przy pierwszym to zamawialam czytalam a teraz nawet nie wiem co do szpitala. Glowa mnie boli na sama mysl... ta druga ciaza taka inna jest.
Przy pierwszym to zamawialam czytalam a teraz nawet nie wiem co do szpitala. Glowa mnie boli na sama mysl... ta druga ciaza taka inna jest.
Ja mam dwie pary spodni ciaz i leginsy i jakies tuniki wiecej kupowac nie bede bo szkoda kasy a jeszcze porzadny jakis stanik do karmienia trzeba kupic.
Polecam takie spodenki
Polecam takie spodenki
SPODNIE ciążowe panel LENA kokarda rozm M - 9252145467 - oficjalne archiwum Allegro
Informacje o SPODNIE ciążowe panel LENA kokarda rozm M - 9252145467 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2021-07-14 - cena 59,90 zł
allegro.pl
asia333podlasie
Fanka BB :)
Jakbym czytala o sobie w pierwszej ciąży wszystko chciałam kupić itd zbierałam a teraz mam 3 pary skarpetek jak narazie ale najgorsze że już mi się te rzeczy tak nie podobają że wogole nie chce mi się kupować nic. Dziś mam połówkowe może po nim mi się zmieniJa mam narazie pake ubran ale to wszystko trzeba uprac poprasowac. nie wiem tez jak to wszystko ogarnę... reszty nie mam.
Agnieszka2929
No mowi,ze mogla by bardziej przybierać ale jest w normie tyle ze kto wie czy nie zahamuje i tylko takie gadanie...mniejszy jest ten blizniak jednojajowyU mnie jako ciaza 2k2o różnica między dziećmi może być 15%. Lekarz na każdej wizycie to bada. Póki co jest Ok wiec jak małe tez maja niewielka różnice to jest dobrze nie przejmuj się jakaś ropucha
Agnieszka2929
Elektryczny chyba lepszy mialam reczny i katorga teraz chce elektrycznyCiążowe ostatnio udało mi się upolować w lumpie za 24 zł wiec super jak na te ostatnie tygodnie.
Z laktatorem się zastanawiam nad używka bo dużo na ten temat słucham i czytam. Mówią zeby nie kupować używki bo może być zalany mlekiem poprzedniej właścicielki i nie polecają wiec póki co nie wiem co zrobić. Chyba zacznę od ręcznego a później jak będzie Ok to kupię elektryczny najlepszy by był na dwa cycki na raz
Mixme92
Na ali są takie elektryczne, koło 100zł coś jak tu Link do: "Biedronka" z Aliexpress - laktator elektryczny - Mlekiem Mamy
Agnieszka2929
Moze byc alergia bo i ja tak mamKupuje juz dawno a końca nie widać, staram się rozkładać to na swoje wypłaty ale i tak ciezko. Chciałabym karmić piersią bo mleko drogie jak nie wiem szukam specjalnej używanej poduszki ale czy mi się to uda
I tak to właśnie jest jakby był jeden to zestawy do wózków kokony komplety do łóżeczek i różne cuda raz wydałabym 300 zł np i spokój a tu muszę wywalić 600 i tak powoli do przodu kapie chociaż bardzo dużo rzeczy mam z lumpeksow. Chodzę raz w tygodniu od dobrych kilku tygodni ale juz co tydzien to coraz ciężej wiec stawiam ze w tym miesiacu się to skonczy.
Dziewczyny chyba się przeziębiłam w sumie mam tylko albo aż katar trochę swędzi mnie szyja ale do przeżycia. Najgorsze są oczy tak mnie swędzą ze zastanawiam się czy to nie jakaś alergia
Agnieszka2929
Widzialam na allegro tez tani jakis i dobre opinieNa ali są takie elektryczne, koło 100zł coś jak tu Link do: "Biedronka" z Aliexpress - laktator elektryczny - Mlekiem Mamy
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dokladnie! [emoji38][emoji38]Ja też pomału zbieram tyle samo kosztuje, a mniej boli [emoji1]